Citroen С4 с обновена гама

Citroen С4 с обновена гама

През 2015 г. CITROËN C4 излиза с леки промени, които затвърждават модела като компактен хечбек, лесен за използване и управление. Новата гама предлага нов светлинен подпис, който подчертава изразителността на предната част на автомобила, благодарение на LED светлините и прави по-динамична задната част чрез използването на светлини с 3D ефект.

В интериора се предлагат нови тапицерии и по-семпло бордно табло с нов сензорен екран 7’’ в централната част. На борда на автомобила, комфортът е още по-голям, благодарение на забележителната шумоизолация, удобни седалки, предната масажираща седалка и големия остъклен панорамен покрив, оборудван с електрическа щора. CITROËN C4 предлага също и голямо вътрешно пространство, благодарение на междуосието от 2,61 м, делимата задна седалка и обема на багажника от 408 литра, пример за подражание в този сегмент.

Двигателите са от последно поколение и са станали още по-икономични. При бензиновите версии откриваме 3-цилиндровите двигатели PureTech, а при дизеловите – двигателите BlueHDi, като всички те отговарят на нормите Евро 6. В съчетание с технологията Stop & Start и използването на гуми с много ниско съпротивление в движение, тези двигатели достигат много нисък разход на гориво: от 3,3 л/100 км при BlueHDi 100 S&S BVM и 4,8 л/100 км при PureTech 130 S&S EAT6. Забележителни показатели, които се дължат на използването на новата автоматична скоростна кутия EAT6.

 

Facebook коментари