fbpx Да грабнеш "Джин трофей" | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Да грабнеш "Джин трофей"

Един от най-известните джинове по света Beefeater, грабна приза от тазгодишния Международен конкурс за вина и спиртни напитки IWSC (International Wine & Spirits Competition (IWSC). Да заслужиш „Джин Трофей” се изискват много качества, които класната напитка потвърждава за пореден път. Международната надпревара International Wine and Spirit Competition (IWSC) е датира от далечната 1969 година, с цел да промотира качеството и превъзходството на най-добрите марки вино и спиртни напитки в света. Победителите се избират в два етапа чрез много взискателно на „дегустация на сляпо”, както и подробен технически анализ. Конкурсът се подкрепя от вицепрезиденти, и от най-влиятелните мъже и жени в бизнеса, и от много други топ производители на вино и спиртни напитки. Тази година имаше участници от 90 държави.

Трофеят се нарежда към множеството награди за Beefeater Gin от тази година, и това е още един златен медал от Международното Спиртно Състезние – ISC (International Spirits Challenge). Съдиите от IWSC описват „златния джин” като „абсолютна класика”, „удивително мек, и едновременно със свеж и жив вкус.” Beefeater 47% e също един от шестте джина, наградени със Златен медал за Отличителност.

Пако Рекуеро, Директор на марката за света, коментира: „2012 определено е запомняща се година за Лондон, и Beefeater Gin достойно допълва многото медали, спечелени през тази година. Да получим награда от такъв ранг бе и целта на екипа ни, и сега нашият Майстор Дестилатор Дезвънд Пейн за пореден път е на пиедестал, и това е поредното доказателство за неговия изключителен труд и умения.” Като единствен джин, дестилиран в сърцето на британската столица и днес, Beefeater Gin съдържа духа на Лондон. В повече от 100 страни по света хората се наслаждават на традиционната, непроменяна от 1860 г. рецепта.