fbpx Да изкачиш небостъргач с две прахосмукачки | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Да изкачиш небостъргач с две прахосмукачки

Само с две прахосмукачки на гърба си и нищо повече, професионалният катерач Сиера Блеър-Койл успешно изкачи 140-метров небостъргач. Технологията CordZero™ на LG, създаде уникално устройство за катерене, използвайки всмукателни падове, както и леката и издръжлива литиевойонна батерия на уреда.

Носейки две прахосмукачки по 33-етажната бизнес сграда, безжичните уреди създадоха достатъчно всмукване, за да издържат теглото на Блеър-Койл, докато тя внимателно се изкачваше към покрива за по-малко от 30 минути, спирайки само веднъж, за нова двойка прахосмукачки. Така завърши успешно първото постижение от подобен тип в света.

Моторът Smart Inverter™ на LG предлага най-мощното представяне при безжичните прахосмукачки, комбинирайки висока ефективност с издръжливост, в компактен размер. Той е средно с 28% по-малък, 24% по-евтин и 13% по-ефективен от стандартните мотори на прахосмукачките. Зареждането на му се осъществява от високоефективната PowerPack™ 80V литиевойонна батерия, която осигурява до 40 минути работа в нормален режим, само след 4-часово зареждане.