fbpx Да надникнем зад кулисите на сцената на автомобилите DS | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Да надникнем зад кулисите на сцената на автомобилите DS

DS Automobiles кани зад кулисите си с две уеб поредици от DS DESIGN STUDIO PARIS, за да откриете как екипът създава автомобили.
След “УВЕРЕНОСТТА. Изкуството на сетивата”, който показва на света тайните на DS DESIGN STUDIO, Марката продължава да се разкрива с две уникални уеб поредици, създадени по време на карантината.  

Първата видео поредица обхваща 15 човека, замесени в процеса на замисъл, разработване и лансиране на продукт. Тези експерти заснемат себе си, за да разкажат за своята работа и предизвикателството, което представлява този безпрецедентен период.  От проектиране на продуктите до това, което виждат клиентите, през дизайн, създаване и продажби, DS експертите разкриват своята работа в кратки видеа, споделяни в социалните медии на DS Automobiles. Видеото може да видите ТУК

Втора поредица, наречена „ Знаете ли, че?“, дава на всички шанса да разберат повече подробности за малко известни факти за продуктите и услугите на DS Automobiles.

Още видеа може да откриете ТУК

Водена от авангарден дух и подкрепяна от забележителното историческо наследство на модела DS от 1955 г., марката DS, лансирана през 2015 г., заявява амбицията си да въплъщава френското ноу-хау в създаването на луксозни автомобили. DS Automobiles е премиум марката на PSA Group.

С DS 7 CROSSBACK и DS 3 CROSSBACK марката лансира гама от шест автомобила в световен мащаб. Всички се предлагат и с електрическа версия с логото E-TENSE.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE, 100% електрически автомобил и DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, plug-in хибрид с мощност 300 к.с. и задвижване на 4-те колела със само 30 г/км СО2 емисии, се възползват от експертния опит на DS, придобит чрез титлите в шампионата на пилотите и отборите на Формула E през сезон 2018/2019.

За своите взискателни клиенти DS Automobiles създава "ONLY YOU, the DS Experience" – своята програма за ексклузивни услуги, която създава уникално, свързано с марката преживяване.
С присъствие в 39 държави марката DS развива ексклузивна дистрибуторска мрежа, която включва 400 магазини и салони DS STORE и DS SALON в цял свят.