fbpx Да познаваш логистиката от А до Я | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Да познаваш логистиката от А до Я

Стоян Желязков разказва какво е да си част от екипа на Логистичния център на Kaufland

Как  седем години в Kaufland България могат да са изключително динамични и да са една непрекъсната промяна към развитие, защо е важно да познаваш логистиката и какво научаваш в тази сфера, каква е заветната цел в края на деня – за всичко това разказва Стоян Желязков, координатор в отдел „Логистика“ на Kaufland България.   

Преди и сега

Стоян е сигурен, че неговият отдел  е един от най-интересните в компанията, в който можеш да научиш всички процеси в Kaufland България. Предизвикателно е, но е добра стъпка по пътя на развитието му. „Ако искаш да растеш, трябва да си бил част от нашия отдел“, споделя той.  

Започнал е работа като комисионер, след което отговаря за „Прием стоки“ и администриране  в Централен склад, продължава кариерното си развитие като координатор и организатор „Складови наличности“, а отскоро има нова и изключително отговорна роля: повишен е в ръководител смяна „Свежи храни“. Стоян е уверен, че промяната означава  развитие и не спира да го търси, защото е „интересно, комплексно, предизвикателно“ и може да научи различни процеси, важни за бизнеса.

 

 

Суперсилите на Стоян

Всеки ден да учи нещо ново и никога да не спира да се развива са мотивите на Стоян да търси непрекъснато подобрение и развитие на своя опит. Несъмнено обаче сред неговите най-силни качества е способността му бързо да се адаптира към всяка нова ситуация и към динамиката на този сектор. „В Kaufland се научих да изпипвам всички детайли и да се адаптирам светкавично към промените. Благодарение на високите стандарти, които компанията налага и на сплотения и трудолюбив екип от колеги разбрах какво е истински професионализъм“. Гордее се, че е постигнал много в организацията на хора и процеси и това е част от неговото израстване.

Суперсилите на работодателя 

Стоян споделя, че отношението на ръководителите към екипите е неговият мотив да иска да се развива и да се чувства в сигурна среда. Може винаги да разчита на тяхната обратна връзка, подкрепа, коректност и точност.

В името на клиента

Стоян вярва, че отличният екип от служители в магазините са скритото оръжие на Kaufland България. Да следва отблизо нуждите на нашите клиенти с най-доброто качество на всички продукти е мисия на компанията, която Стоян вярва, че се осъществява именно там – където е срещата с клиентите. Неговата лична цел е да осигури безпроблемно и винаги навременно пристигане на всички артикули в хипермаркетите, където колегите отлично знаят как да им ги предложат.

Научете повече за Кауфланд като работодател и за служителите в компанията на: www.kariera.kaufland.bg/supersili