fbpx Диамантена украса за зъби е последния хит | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Диамантена украса за зъби е последния хит

Диаманти за инкрустиране в зъбите и ново поколение импланти с по-добър естетичен вид са сред хитовите експонати на Международната изложба за медицина, стоматология и фармация „Медикус, Денто, Галения 2014“, която тече в Пловдив. Над 80 фирми от шест държави участват в най-големия на Балканите форум за индустрията на здравето.

Украсяването на зъбите с диаманти е много модерно сред абитуриентките, обясниха от фирмата изложител. Ексцентричното бижу се търси и като подарък за Коледа и Нова година.

То е част от изделията за по-красива усмивка, представени на изложбата. Повече от 10 фирми предлагат ново поколение импланти, които са по-здрави и по-елегантни от познатите. Фотополимерните пломби също се доближават плътно до натуралния вид на зъбите с помощта на нанотехнологии, които променят използваните материали.

Освен на естетиката, участниците в изложението залагат на иновативни уреди и инструменти за диагностика, терапия и профилактика. Лазерните апарати масово навлизат в денталната медицина и дори се вграждат в зъболекарския стол. Единственият в света лазер без оптичен проводник създава нова концепция за лазерно лечение, като предлага максимална свобода на работа, обясниха от фирмата изложител.