fbpx Излезе от печат трети Алманах на успешните казуси в българския бизнес | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мениджърите споделят, сезон 3

Излезе от печат трети Алманах на успешните казуси в българския бизнес

В изключително артистичната и елегантна атмосфера на шорума на премиум мебелния бранд КАРЕ, на бляскаво светско парти снощи, бе представено третото издание на уникалния по своето съдържание „Алманах на успешните казуси в българския бизнес“ 2017. Луксозното издание е финал на третия сезон на проекта на сп. Твоят БИЗНЕС - „Мениджърите споделят“.

Почти 200 гости - топ мениджъри и собственици на компании, които са участници в проекта, както и още много други приятели, партньори на медията и журналисти бяха първите, които разлистиха уникалното издание.

„Горда съм, че за трета година реализираме този проект, в който представяме изключително успешни и мотивиращи личности. Това са нашите своеобразни „Оскари“ за главна действаща роля в бизнеса. Героите в книгата са хора от различни бизнеси и различни поколения, но всички те успешно ръководят своите компании. Те са личности, които показват реалната българска икономика на светло и поставят България на достойно място в световната бизнес сцена.“, споделя главният редактор и издател на сп. Твоят БИЗНЕС Ина Георгиева.

Вечерта бе излъчен и документалния филм „Бизнес изреченията, които трябва да чуете” с блиц послания на мениджърите, които участват в Алманах 2017.

Сред тях са: Александър Петрелийски, собственик на х-л Петрелийски, с. Огняново; Богдан Хаджиянчев, управител на Würth България; Галина Нифору – създател и изп. директор на Балканския международен винен фестивал; Георги Малчев - съдружник в Xplora.BG; Даниела Петкова, председател на УС на ПОК „Доверие“ ; Елена Стефанова, мениджър на SELENA ES; Ивайло Вътев, финансов директор на „Аурубис България“; Максим Бехар, ПР-експерт, собственик на „М3 Комюникейшън“; Манол Пейков, издател и управител на издателство “Жанет 45”; Методи Георгиев, изп. директор на винарска изба „Логодаж”; Милчо Боров, собственик на Cantek ; Пламен Ялъмов, изп. директор на "Алианц България Холдинг";  Румен Статков, художник; Огнян Траянов, собственик на „Технологика“Татяна Карабоикова, собственик на „Атама Уелнес енд Спа“ ООД; Тунио Зафер, главeн изпълнителен директор на pCloud и др.

През цялата 2016 г. в пет изключително емоционални и зареждащи срещи в артистичната атмосфера на шоурум KARE България, екипът на списанието разговаря и засне 40 мениджъри, които споделиха своите бизнес съвети и представиха по един успешно решен казус от живота на компанията, която ръководят. Често тези казуси са били на ръба на провала, но убеждението, че това е правилния път, понякога предприемането на риск и силата на лидера са водили до успешен край. Именно тези истории, разказани от първо лице от самите мениджъри, са включени в книгата.

Алманахът не е класация на компаниите, а представя личности, които са двигатели на развитието и примери за успешни мениджъри. 

За трета година проектът се реализира с изключителната подкрепа на Chivas Regal и домакините от компанията за дизайнерски мебели КARE София.

Финалът на проекта бе подкрепен и от КАОЛИН ЕАД и технологичната компания Тим Вижън.  

„Днес, когато лошите новини са навсякъде, добрите истории за постиженията на бизнеса в България са изключително ценни и аз смятам, че този проект е безкраен”, сподели Радомир Чолаков, изпълнителен директор, Каолин АД.

През цялата година, при срещите ни с мениджърите, една от основните тези бе, че бизнес без истински партньори и приятели не може да се прави. И ние сме щастливи, че имаме такива. Затова отличихме нашите партньори и им връчихме Грамоти за устойчивост в бизнеса и подкрепа на проекта „Мениджърите споделят”.

През трите години на проекта основен партньор  е Чивас Регал, чието първокласно уиски дегустирахме и вечерта. А главният редактор Ина Георгиева връчи грамотата на Мирослава Симова, генерален директор на Перно Рикар България.

Горди сме, че тази година на финалното събитие зад нас застана и една от най-големите компании в България – Каолин ЕАД. Това е признание, че проектът, който правим има смисъл. Г-н Тодор Бургуджиев, изп. Директор на ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ и участник във втория сезон на проекта, връчи грамота на Радомир Чолаков, изпълнителен директор на Каолин ЕАД. От своя страна г-н Чолаков сподели: "Когато днес лошите новини са навсякъде, такъв проект, който показва успеха на бизнеса в България е изключителен и мисля, че той може да бъде вечен".

Ние винаги сме казвали, че бизнесът е изкуство и затова днес се намираме в този толкова артистичен шоурум на бранда КАРЕ. Специално за всяка една от петте срещи с мениджърите през годината, КАРЕ България създадоха уникални студиа в новия шоурум в кв. Люлин, така че да може да се създаде дух на изисканост и в същото време уют, за което им благодарим. Затова Катя Димитрова, собственик на ПР агенция Интеримидж и участник във втория сезон на проекта, връчи Грамотата на Методи Алексиев, маркетинг мениджър КАРЕ България.

Вече няма бизнес, който да не е зависим от технологиите. Затова наш партньор на финала избра да бъде и българската технологична фирма Тим Вижън, за което сме изключително благодарни. Бизнес дамата Мариана Печеян, собственик на ВСК Кентавър и участник в първия сезон на проекта връчи грамотата на Тим Вижън, която бе приета от Анастас Шопов, менидъжър бизнес развитие.

В края на февруари 2017 г. медията стартира четвърти сезон на успешния си проект „Мениджърите споделят“. Алманахът се разпространява в търговската мрежа – пунктове за печатни издания и бензиностанции.

Повече снимки от събитието може да разгледаде във Фейсбук страницата на списанието както и в албумите на агенция Photogroup тук и на агенция Хайлайф тук