fbpx Клиентите на А1 могат да дарят за по-добрата педиатрична грижа, а компанията ще удвои сумата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Клиентите на А1 могат да дарят за по-добрата педиатрична грижа, а компанията ще удвои сумата

Според последни проучвания, за първи път в последните няколко години през 2022 г. даряващите са повече от тези, които не са подкрепили кауза - 56% спрямо 44% през 2017 г. Би било страхотно, ако успеем да увеличим още повече процентите през тази година. Всеки от нас може да го направи с малко и само с няколко клика през телефона.

Коледа е буквално зад вратата и както е известно по това време стават чудеса, защото хората отварят по-широко сърцата си, а ние ви споделяме за една чудесна кампания, за която си струва да намерите кътче във вашето сърце. Защото става въпрос за здравето на децата.

Стартира благотворителната кампания „Свързва ни доброто: дари за децата и А1 ще удвои сумата“, която се провежда в полза на проект „Светулка“ за реновиране на педиатрични отделения.

А1 подкрепя за втора година проект „Светулка“ на фондация „За доброто“.

Ако припознавате тази кауза, която ще допринесе за по-качествената болнична грижа за децата у нас и сте абонат на А1, много бързо и лесно можете да дарите сума, дори и минимална, само от 1 лев, с няколко клика през приложението Моят А1 и неговата уеб версия. Необходимо е само да използвате последната версия на приложението и да имате регистриран профил, без значение дали сте титуляр или само ползвател на съответната услуга.

Кампанията продължава до 31 декември. Тогава събраните дарения от клиенти ще бъдат удвоени от телекомуникационния оператор и сумата ще бъде дарена за преобразяването на детско болнично отделение в страната.

Стойността на всяко дарение може да бъде между 1 и 100 лева, като сумата ще се начислява в следващата фактура без съпътстващи такси и ДДС.

„Приемаме проект „Светулка“ на фондация „За доброто“ за наша кауза, защото обединява двете може би най-важни ценности за хората – здравето и децата. Миналата година дарихме в полза на педиатричното отделение в МБАЛ – Карнобат и вярваме, че има смисъл да продължим да подкрепяме по-качественото детското здравеопазване и тази година.“, коментира Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“ в А1 България.

Много пъти малкият жест има огромно значение, а и да си част от коледно чудо е най-чудесния финал на една отиваща си година.

В допълнение, обръщаме внимание, че мобилното приложение Моят А1 и неговата уеб версия на A1.bg позволяват да управлявате услугите, които ползвате, самостоятелно от всяка една точка и по всяко време на денонощието, вкл. да подписвате договори онлайн, да следите статус на технически заявки и затруднения, бързо да активирате най-подходящия роуминг план според държавата, в която ще пътувате и още други операции.