fbpx Куба се готви за фестивал на пурата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Куба се готви за фестивал на пурата

 

През последната седмица на февруари, 24-28.02.2014 г., Куба отново ще се превърне в център на събитията около пура културата в цял свят. За поредна година там ще се състои Habanos Festival – най-елитното събитие от света на пурите, което вече 17 години събира на едно място повече от 1500 ентусиасти и любители от над 70 страни от целия свят.
Акцент на фестивала през следващата година ще бъдат престижните Habanos марки: Hoyo de Monterrey, Partagas, Trinidad и H. Upmann.

Традиционно ще се проведат две специални вечери и една Гала вечер – най-емоционалните преживявания за всеки почитател, а Habanos наградите ще отличат хората, спомогнали за развитието, позиционирането и разпознаваемостта на продуктите в три категории: „Продукция“, „Бизнес“ и „Комуникация“. Финал на последната специална вечер ще постави ежегодният благотворителен търг за умидори, средствата от който ще бъдат дарени на Кубинската обществена здравна система.
По време на фестивалната седмица посетителите ще могат да се потопят в редица интересни теми от света на пурите. Те ще имат възможността да разберат повече за произхода на H. Upmann, винтидж изданията на Habanos, Habanos в киното, както и да се включат в семинар на тема: „Елементите, които играят роля в горенето на пурата“, последван от състезание за най-дълга пепел.