fbpx Луксозното ни списание „твоята ВАКАНЦИЯ“ Лято 2021 излезе от печат | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Луксозното ни списание „твоята ВАКАНЦИЯ“ Лято 2021 излезе от печат

Лятото може и се чуди дали да пристига, но на страниците на луксозното ни списание за свободното време „твоята ВАКАНЦИЯ“ то категорично е заело своето заслужено място и ви предлага щедро всичките си цветове, емоции и блясък.

Като за начало - правим обиколка на любимите ни български плажове – да, признаваме, че много харесваме Черно море и всяка година не пропускаме да вземем максимум от него. Няма как да не усетим галещия фин пясък на любимите ни плажове. Да, има такива!

Повярвайте, че имаме прекрасни кътчета за морска ваканция, а след лично изследване ви препоръчваме няколко прекрасни, зелени комплекса, където си заслужава да отседнете.

Разбира се, няма как да пропуснем летните планини и сме ви приготвили отлични „зелени“ и прохладни маршрути, заедно с приятни емоции по тях – отправяме се на ATV пътешествие из Пирин, ще се качим до красивите пирински езера, даваме ви „зелени“ идеи за пикник в Паничище и голямата ни любов – Родопите. Разказваме ви къде може да отседнете, къде може да заредите батериите около уникално красивите язовири, какви родопски пътеки може да изследвате, какво си струва да опитате.  

И тъй като човек е устроен да пътува и да събира житейски картини, които го зареждат, имаме предложения за вас – актуални впечатления, събрани от първа ръка буквално, преди да приключим редакционно списанието. Доминикана е новата топ дестинация, но трябва да внимавате, когато избирате оферти, за да не останете разочаровани – Поля Петкова, която няколко месеца живя в тази екзотична държава, сътвори много полезен туристически наръчник извън рекламните послания за Доминикана – изключително полезен.

Другият хит, който сега набира сили, още повече, че от есента тръгват и директни чартърни полети е Сейшелите. Максим Бехар, който е Почетен консул на Сейшелските острови у нас, разказва от първа ръка каква е ситуацията в държавата, която отвори врати за туристи след пандемията, представя местата, които си заслужава да се посетят и как можем да стигнем до там.

Ако искате да избегнете туристически наплив, който със сигурност се увеличава, след като цяла година бяхме в „хангара“, то Кабо Верде е вашето място – екзотика, спокойствие, водни спортове, хубава храна и добри цени – агентите на „Луксутур“ също разказват от първа ръка.

Не може да пропуснете и уникалния разказ на Борис Колев специално за нашето списание за пътуването из езерата на Исландия и впечатляващия вулкан, който той имаше късмет да заснеме, защото попадна точно на мястото на събитието.  Такова преживяване се случва един път! Снимките са …уау!

Тъй като светът се отваря полека, лоукост авиокомпаниите предлагат евтини директни полети до красиви места, сме направили селекция от Топ европейски плажове, които наистина трябва някога да посетите – просто си ги впишете в to do, за да имате цели

И ако си казвате, че нямате време или нямате отпуска, не си търсете просто оправдание – Цвета Герчева е подготвила една брилянтна и много лесна за реализация „уикенд колекция“.

Е, за някои посоки може да помечтаем, но разликата между мечтите и реалността е малка. Нарича се действие!

Затова първо спрете в някоя бензиностанция, вземете си сп. твоята ВАКАНЦИЯ (супер удобен формат и прекрасно четиво на плажа или под сянката на някое дърво) и си набележете цели.

Приятно четене и хубаво лято! Рано или късно ще дойде!