fbpx Maserati също пое пътя на хибридизацията с Ghibli Hybrid | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Maserati също пое пътя на хибридизацията с Ghibli Hybrid

Maserati излъчва нова пътеводна светлина за всички, които ще последват. Днес сме поканени да участваме в нова глава от историята на Maserati: по-бърз от дизела, по-еко от бензина.

Ghibli Hybrid, както подсказва името, е нещо ново, наелектризиращо и безстрашно. Известни със своя звук, нашите инженери и дизайнери избраха да поддържат производителността, рева и дизайна на предшественика си. От четирицилиндров турбокомпресорен двигател, който генерира 330 конски сили, до анодизирани сини елементи, този спортен салон е безпогрешно Maserati. Новите данни за производителността на Ghibli Hybrid са много впечатляващи: максимална скорост от 255 км/ч и ускорение от 0 до 100 км/ч за 5,7 секунди.

Пътниците в Ghibli Hybrid все още ще се възхищават на безпогрешния звук, който характеризира всички модели Maserati, благодарение на оптимизирания ауспух, който включва специално проектирани резонатори.

Предлагани във версиите GranLusso и GranSport, известните му удобни седалки гарантират луксозно каране в бъдещето. Ще е необходима рентгенова снимка, която да разкрие разликите зад повърхността. Въпреки че механично промените са почти незабележими, технологично сме променили опита на нашите клиенти. С нов мултимедиен потребителски интерфейс, контролиран чрез по-голям, подобен на таблет екран с висока разделителна способност, предложихме на нашите клиенти множество опции за персонализиране.

В допълнение към всичко това, Ghibli Hybrid е създаден, за да предоставя актуализации на софтуера в реално време, карти, които точно да очертават нашия променящ се свят, аварийна пътна помощ и бордова диагностика. Най-просто казано, Ghibli Hybrid говори вашия език. С целия свят на една ръка разстояние, виртуалният асистент с удоволствие ще включи фурната у вас, докато все още шофирате, или ще провери заряда на батерията на вашия автомобил, докато сте на разстояние. Maserati Ghibli Hybrid е олицетворение на бъдещето на марката: дързък начин на живот, вдъхновен от традицията и задвижван от еволюцията.