fbpx Млади предприемачи могат да се надпреварват за фонд от $1.000.000 на Чивас Регал | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Млади предприемачи могат да се надпреварват за фонд от $1.000.000 на Чивас Регал

Млади предприемачи могат да се надпреварват за фонд от $1.000.000 на Чивас Регал

Бизнес-план, креативна идея, предприемачески нюх, социална стратегия, амбиция и щедрост. Това са качествата, в които вярва Chivas, стартирайки най-новия си глобален проект ‘The Venture - Win the right way’. Легендарният уиски бранд, поставя началото на мащабна инициатива, в търсене на най-достойните социални предприемачи от 14 страни - Чили, Китай, Колумбия, Мексико, Бразилия, Япония, Южна Африка, Тайланд, Украйна, Уругвай, САЩ, Великобритания,  Gulf /страните от Персийския залив/ и България.

Страната ни бе избрана от общо 160 пазари в света и получи изключителния шанс да излъчи свой победител, който да участва в Глобалния финал с награден фонд $ 1.000.000 - сума, която ще бъде разпределена и ще финансира най-добрите бизнес-проекти на кандидатите.

Chivas Regal ще подкрепи онези, които се целят в успеха и вярват, че бизнеса и щедростта работят заедно, за един по-добър живот. 14-те финалисти от страните-участнички в проекта ‘The Venture - Win the right way’, ще бъдат поканени на едноседмичен тренировъчен лагер в Силициевата долина в Калифорния – дом за някои от най-преуспелите световни предприемачи. Там, те ще имат шанса да се срещнат и дискутират проектите си с водещи лидери на компании от технологичния бранш, а техни ментори ще бъдат професионални експерти.

Българските кандидати могат да се регистрират за участие на официалния сайт на кампанията – www.theventure.com, от настоящия момент до 9-ти януари 2015 г. Кандидатства се с формуляр, който е предоставен на самия сайт и с 2-минутно видео и презентация, представящи конкретната бизнес-идея.