fbpx Нито едно повече пропуснато телефонно обаждане с A1 Cloud PBX | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Нито едно повече пропуснато телефонно обаждане с A1 Cloud PBX

Колко телефонни обаждания на ден пропускате? Аз задължително поне две. И не работя в комуникационен център, а в голяма част работата ми преминава през мейл и социални канали. По-лошото e, че после дори забравям за тях, защото са се натрупали всякакви други задачи и когато вечер погледна към телефона, виждам как ми стоят една-две червени телефонни слушалки… Убедена съм, че това се случва с всеки. Но ако сте компания, чиято дейност изисква да бъдете постоянно на разположение на клиентите си – едно пропуснато обждане може да означава загуба на клиент.

И тук на помощ идва чудесно облачно решение на А1

A1 Cloud PBX е съвкупност от софтуерно-базирана телефонна централа, разположена в център за данни на А1, IP телефонни апарати от различен клас според изискванията на потребителя и приложение за разговори от мобилен телефон или компютър.

Услугата представлява комплексно решение за телефония за малки и средни предприятия, и за големи фирми, които предлагат Call Center услуги. С тази услуга служителите ви може да са мобилни – т.е. да не са пред бюрото цял ден, да работят дистанционно или в хибриден модел, но ще са на разположение да отговорят на всички входящи обаждания.

Всички разговори се записват и пазят

При такъв тип обаждания е важно да има и запис и съхранение на телефонните разговори. Услугата има и тази възможност – всички разговори се пазят в център за данни на А1, а ако фирмата иска, може да си ги изтегли и пази в собствена среда. Така се отговаря и на регулаторните изисквания и може да се проследява хронологията на комуникацията с клиенти и контрагенти.

Функционалности

Сред функционалностите, които улесняват работата са:

- Възможност за ограничаване на изходящите обаждания по различни критерии,

- Автоматично гласово меню IVR на няколко нива,

- Hunt Groups – тази фунционалност позволява интелигентно насочване на входящите обаждания към няколко различни потребители, т.е. към този, чиято специалност да отговори е най-подходяща.

- Създаване на „черен“ и „бял“ списък с телефонни номера, включващи предефинирани забранени или разрешени за прозвъняване дестинации.

Също така има възможност за извличане на статистики за проведените разговори, включване на музика при изчакване, fax-to-mail и много други, които осигуряват ефективна комуникация и контрол на употребата на телефоните. 

Добавена стойност

Всички знаем, че обслужването днес е принадената стойност на всеки бизнес и услуга. В случая инсталацията и конфигурацията на решението се извършват от инженери на А1 България, като имате възможност да управлявате и следите параметрите на услугата през web-базиран портал на български език.

Тъй като сигурността на разговорите са изключително критична точка за всяка компания, услугата A1 Cloud PBX е инсталирана върху сървъри в сертифициран дейта център на А1 с висока степен на сигурност и надеждност.

А през целия период на договора получавате пълна професионална поддръжка от квалифицирани специалисти на А1, така че решението да работи безпроблемно.