fbpx Оптики ФОКС празнуват 25 години със специални предложения | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Оптики ФОКС празнуват 25 години със специални предложения

Една от най-разпознаваемите вериги оптични центрове в България Оптики ФОКС, празнува 25-ия си рожден ден тази година. По този повод, компанията е подготвила редица вълнуващи награди и отстъпки за своите клиенти. До 19 октомври 2021 г. ФОКС ще подарят на всеки 25% отстъпка за всички слънчеви и диоптрични рамки, стъкла и лещи на редовна цена и допълнителни 10% отстъпка на намалени стоки. За дългогодишните си клиенти, оптиката е подготвила пакет от 2x25% отстъпка, с което заедно да отпразнуват партьорството си през годините.

По повод годишнината си оптиката е подготвила и допълнителни изненади, с които да направи всеки свой клиент част от празника. В рамките на промоционалния период до 19 октомври всеки, извършил покупка, ще има правото да участва в томболно теглене. Оптики ФОКС ще предоставят над 25 награди, сред които слънчеви и диоптрични очила от най-популярните си брандове, както и 5 ексклузивни изненади, една от които бинокъл Leica.  

„Целият ни екип е безкрайно щастлив! За 25 години постигнахме много – от лични и бизнес успехи до приятелства с нашите партньори и клиенти. За нас е чест да споделим този празник с хората, които ни се доверяват всеки ден и без които нямаше да можем да празнуваме това голямо събитие днес. Нашият празник е и техен, затова и всичките ни подаръци са за тях. Благодарим ви!“, сподели Драгомира Динева, основател и управител на Оптики ФОКС.

Оптики ФОКС откриват първата си оптика у нас през 1996 г. и разгръщат дейността си до днес като една от оптиките с най-добра клиентски ориентирана политика. 25 години по-късно компанията продължава да предоставя премиум услуги и продукти на пазара, съчетани с качество и лично отношение към всеки.