fbpx С Honor 90 бизнесът е много по-забавен (ревю) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

С Honor 90 бизнесът е много по-забавен (ревю)

Щом сте попаднали на нашия сайт, сме убедени, че когато избирате нов смартфон, със сигурност се нуждаете от устройство, което да ви помага в работата. Колкото и неопределена да е тази нужда, тя изисква солиден модел с достатъчно памет, бърз процесор, чудесен екран и разбира се, голяма батерия. Точно с това може да се похвали актуалният бестселър на Honor – моделът 90, който се появи съвсем неотдавна. Интересното при него, обаче, не е само това, защото можем с ръка на сърцето да си признаем, че бизнес продуктите често са скучни. Затова можете да погледнете леко встрани и си вземете смартфон, който не просто ще ви върши работа, а ще ви радва ежедневно. И нещо повече – ще пази очите и съня ви, но за това повече след малко.

И така, елегантният и тънък профил на Honor 90 със сигурност ще привлече вниманието ви още на пръв поглед. За отличния стил допринасят четворно извитият AMOLED екран и интересните цветове, които се предлагат за гърба - Диамантено сребристо, Среднощно черно и Изумрудено зелено. На дневна светлина те изглеждат още по-атрактивно, а кой не иска още малко имидж, когато се среща с партньори и клиенти?

6,7-инчовият диагонал на екрана с 1,5K резолюция подсказва, че Honor 90 не е мини модел, но дебелината от 7,8 мм го правят много приятен за държане и използване. Яркостта е на много високо ниво, както и точното предаване на цветовете. Така че когато одобрявате новата си рекламна визия в кафенето на открито, няма да имате никакъв проблем да я видите в истинския ѝ блясък.

Реално погледнато, най-лесният (и понякога единствен) начин да познаем модела на един смартфон е като го погледнем отзад. И в това отношение Honor 90 е уникален със своя дизайн на камерите, поместени в две красиви окръжности с блестящи рамки, напомнящи фазите на луната. Именно основната камера е едно от нещата, с които много се гордее моделът.

Тя е с резолюция 200 MP, което си е внушително в този ценови клас, а с цел постигане на максимално качество и способности за снимане при ниска околна светлина, телефонът използва технология за обединяване на пикселите 16-в-1. Снимките от Honor 90 са детайлни, с наситени цветове и добър баланс на светлината, но в това ще се убедите и сами, когато го изпробвате за първи път. Освен, че са чудесни спомени, тези кадри ще ви накарат да се гордеете, когато си споделяте в социалните мрежи.

Както подобава, на разположение е още широкоъгълна камера за кадри, в който да поберете повече от красивата сцена и дълбочинна камера, която помага за заснемането на красиви портрети. А Honor 90 има специален режим за тази цел.

Любителите на селфитата и влогърите също ще останат доволни. Предната камера е цели 50 MP и има широк режим на заснемане, така че можете спокойно да включите и приятели. На разположение е и възможност за създаване на мигновен филм от заснетите кадри, както и опция за едновременно снимане с предната и задната камера, която е истинска радост за инфлуенсърите.

Honor е компания, която е известна с това, че много държи на защитата на очите в своите продукти. Honor 90 е пионер в това отношение, защото предлага дисплей с изключително висока честота на регулиране на яркостта на подсветката или казано с други думи – без никакво трептене. Освен това моделът взема мерки на няколко нива за филтриране на синята светлина и автоматично адаптира яркостта и цветовата температура в различните периоди от денонощието, така че очите ви да се чувстват комфортно, дори ако прекарвате часове на ден с поглед в екрана.

Дори при такава интензивна употреба ще се изненадате да откриете, че в края на деня Honor 90 не е твърде уморен. 5000 mAh батерията по всяка вероятност ще издържи поне до обяд на втория ден. Зареждането вече не е постоянна тревога, благодарение на поддръжката на бързо зареждане с мощност до 66W. Отброено в минути това са 47 минути до пълно зареждане, така че можете буквално да допълните батерията сутрин, докато се приготвяте за работа.

В Honor 90 няма да ви липсва нито една съвременна технология за безжична връзка, а бързият и енергийноефективен процесор Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition гарантира, че всичко се случва мигновено. Като минимум Honor 90 предлага 8 GB оперативна памет и 256 GB памет за съхранение, както и два слота за SIM карти, така че можете спокойно да тръгнете на път и да се развихрите със снимките и приложенията.

В заключение, Honor 90 ви дава всички възможности да работите продуктивно и леко, но и много повече опции да се забавлявате или просто да правите повече за бизнеса си със стил – от нов пост в социалните мрежи, до това да сте в по-добра форма за утрешния ден.