fbpx Елена Икономова | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Щом сте попаднали на нашия сайт, сме убедени, че когато избирате нов смартфон, със сигурност се нуждаете от устройство, което да ви помага в работата. Колкото и неопределена да е тази нужда, тя изисква солиден модел с достатъчно памет, бърз процесор, чудесен екран и разбира се, голяма батерия.
През август един от популярните и класни в страната комплекси „Белчински извор“, в близост до Самоков и Боровец, с прекрасна гледка към Рила планина отпразнува 4-тия си рожден ден.
Йовко Атанасов, регионален мениджър на Lenovo за България и Македония. В променящата се бизнес реалност, когато домовете се превръщат в новия офис и новото училище, търсенето на устройства се повиши рязко.
Мениджърите споделят, сезон 7
Оана Пиперова и Десислава Христова са известни в технологичния бизнес в България като успешни мениджъри, които доказаха, че дамите имат място в ИТ бизнеса. Днес обаче се появяват с нова компания - Crayon България, която стъпи на българския пазар в края на 2019 г.
Муратово езеро е едно от най-популярните Бъндеришки езера в Пирин, а красотата му наистина е незабравима и дори и най-красивите снимки трудно могат да я предадат. Най-лесно до него се стига по пешеходен преход от хижа Вихрен.
Тя е символ на Ботевград и присъства в герба на Общината.  Построена през 1866 г.
Усещате ли, че сте на ръба на издръжливостта си след много усилен бизнес сезон? А до ваканцията има още доста време.
Втора част
Подзаглавие
Пет красиви града в Европа, подходящи за изучаване на чужд език
Ако успеете да се потопите в естествената среда на един език и да го употребявате във всяка ситуация, научаването му може да стане много по-бързо.
Първа част
Подзаглавие
4 интересни места за изучаване на чужд език
Език се учи на място.