fbpx Елена Икономова | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Елена Икономова

Йовко Атанасов, регионален мениджър на Lenovo за България и Македония. В променящата се бизнес реалност, когато домовете се превръщат в новия офис и новото училище, търсенето на устройства се повиши рязко.
Мениджърите споделят, сезон 7
Оана Пиперова и Десислава Христова са известни в технологичния бизнес в България като успешни мениджъри, които доказаха, че дамите имат място в ИТ бизнеса. Днес обаче се появяват с нова компания - Crayon България, която стъпи на българския пазар в края на 2019 г.
Муратово езеро е едно от най-популярните Бъндеришки езера в Пирин, а красотата му наистина е незабравима и дори и най-красивите снимки трудно могат да я предадат. Най-лесно до него се стига по пешеходен преход от хижа Вихрен.
Тя е символ на Ботевград и присъства в герба на Общината.  Построена през 1866 г.
Усещате ли, че сте на ръба на издръжливостта си след много усилен бизнес сезон? А до ваканцията има още доста време.
Втора част
Подзаглавие
Пет красиви града в Европа, подходящи за изучаване на чужд език
Ако успеете да се потопите в естествената среда на един език и да го употребявате във всяка ситуация, научаването му може да стане много по-бързо.
Първа част
Подзаглавие
4 интересни места за изучаване на чужд език
Език се учи на място.
 Осем български пещерняци ще участват в международна пещерно-изследователска експедиция в солните пещери на планината Содом, Израел.
Колко пъти сте ходили на лазерна епилация? Един, два, десет, двайсет пъти, безброй... Може би вече не вярвате, че лазерната епилация има ефект. Само пари на вятъра!