fbpx Седмична астро прогноза за всеки зодиакален знак (10 - 16 октомври 2022 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична астро прогноза за всеки зодиакален знак (10 - 16 октомври 2022 г.)

След края на ретроградния Меркурий, можем да се зарадваме на по- добри бизнес възможности, комуникацията и кореспонденцията ще текат по-леко, можем да стартираме нови бизнес начинания и да очакваме реални резултати. 

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /10- 16 октомври 2022 г./

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 

Седмицата започва със силен заряд и енергия за вас, така че се постарайте да я насочите към полезни действия. Ще бъдете отворени за нови бизнес предизвикателства и идеи няма да ви липсват. Бъдете внимателни при подписването на документи/договори и обърнете внимание и на най-малките детайли.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/

Очаква ви промяна в работен план, възможно е да получите неочаквани бизнес предложения, които ще бъдат за ваше добро. Бъдете гъвкави, креативни, използвайте целия си потенциал и резултатите няма да се забавят. Бъдете внимателни обаче с документи и с нещата, които подписвате. Възможни са трудности с по-висшестоящи от вас хора, които биха могли да бъдат спънка или ще ограничат вашите бъдещи планове.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Добър период за сключване на нови договори и влизане в партньорски отношения, особено към края на работната седмица. Определено ще блестите с качествата си, които ще ви направят привлекателни за партньори и хора, с които да се работи успешно. Може да усетите объркване при стартирането на ваш проект, не действайте прибързано, а проверете добре нещата, има рискове от „подводни камъни“.

РАК /22.06 - 23.07/

Очертава се добър период за бизнес инвестиции, ще успеете да изпълните бъдещите си намерения, като за целта споделяйте по-малко и слушайте и наблюдавайте повече. Доверете се на интуицията си, в доста ситуации тя ще е определяща при вземане на решения, но също така не пренебрегвайте и разума. 

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Добър период е за постигане на финансовите ви цели, защото се намирате в добро физическо и психическо здраве. Ще се открият добри възможности за бизнес пътувания, както и интересни съдружия с партньори в чужбина. Сега е моментът за PR дейности, свързани с вашия имидж и бизнес.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 

Седмицата ще предостави добри възможности за деловите ви и бизнес начинания. За някои от вас могат да се открият неочаквани бизнес предложения за смяна на пост или нови възможности, където ще може да разгърнете целия си потенциал. Бъдете внимателни по отношение на договорите и документалната част, а също така не планувайте работни пътувания из страната, възможно е да са неуспешни. 

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Изключително силен период за представителите на зодия везни през идната седмица, особено за онези, чиято работна дейност е в областта на творчеството, изкуството, модата, естетиката, дизайна, съдебната дейност. Ще имате силата, възможността и късмета да постигне много. Бъдете внимателни по отношение на кредити и въведете ред в документалната си част, не са изключени проверки от различни институции и инспекции.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Силен период за преговори и нови бизнес отношения, както на местно, така и на международно ниво. Доверете се на силната си интуиция и нюх, тя ще ви помогне за пореден път. Очертават се добри финансови възможности, където късмета ще е на ваша страна. Силен период е да разгърнете целия си потенциал и да получите реализация.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/

Стрелците ще се радвате на добро физическо здраве, добра нагласа и ентусиазъм, което ще породи нуждата от покоряване на нови бизнес хоризонти, пътувания и обучения. Подходящо ще бъде стартирането на нов работен проект на международно ниво. Имате реални възможности за добри финансови сделки и увеличаване на финансовото си състояние.

КОЗИРОГ / 23.12 - 20.01/

Силен период за осъществяване на много добри финансови сделки с хора на високи постове. Сега е моментът да покажете устойчивост и силна психическа стабилност, за да пожънете успех. Не се поддавайте на емоции, не се затваряйте в себе си и не преекспонирайте конкретни ситуации, само тогава ще може да завоювате това, което желаете и да се почувствате реализирани.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 

Имате възможност да създадете или запазите силни и стабилни бизнес позиции. Ще се радвате на хармония в работните отношения с партньорите, а не е изключено и да създадете нови, много успешни партньорски отношения. Стресът на работното място, въпреки това, ще бъде голям. Очаква ви напрегнато ежедневие, с много неочаквани обрати, независещи от вас. И не забравяйте: Всяка промяна е за ваше добро!

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Пазете се от задкулисни игри, измами или интриги в особено в партньорските отношения. Не е подходящ период за влизане в съдружие, както и за всякакъв вид PR дейности. Не правете големи финансови инвестиции и харчете парите си разумно, защото не са изключени финансови загуби. Бъдете практични и не се поддавайте на емоциите си. Избягвайте всякакви рискове.

Повече астрални прогнози и връзка с Магдалена: 

телефон: 0884 03 05 07

magdalena_bo@abv.bg 

https://www.facebook.com/AstroStarMagDalena

https://instagram.com/magdalena.astrovibes