fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (23-29 януари 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (23-29 януари 2023 г.)

Започва силен период на промени, нови начинания и проекти. Открива се коридор за добри възможности пред въздушните зодии – Близнаци - Везни - Водолей. Време е за действия!

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за установяване на стабилни социални контакти. Ще пожънете неочаквани успехи, които ще ви донесат стабилност и добро социално положение в обществото. Започва силен период на професионален подем за вас, а защо не и смяна на дейността? Бъдете смели и уверени в себе си, това си го можете и успехите няма да закъснеят.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична седмица, в която ще имате реални възможности да разрешите доста казуси, особено ако са свързани с имотни сделки или недвижимо имущество. За тези от вас, които имат намерение да направят покупка на помещение, имот или нов дом, периода ще е силен за неговото осъществяване. Може да се чувствата доста изнервени, особено поради казуси свързани със семейството, но нещата ще подредят за ваше добро.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
След дългото и силно влияние на Ретроградния Меркурий сега отново ще се почувствате в обувките си. Ще бъдете доста активни и дейни през идната седмица, започва силен период подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Успехите няма да закъснеят.

РАК /22.06 - 23.07/
Седмицата започва доста активно и динамично за вас. Желанието за израстване и лично усъвършенстване ще се засили. Силен период е за работни срещи, пътувания и контакти в Чужбина. Помислете добре и внимавайте относно бизнес партньорите, с които може да започнете колаборация. Възможни са трусове в бизнес отношенията с такива.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата ще бъде изключително успешна за вас лъвове. Ще направите добри бизнес сделки, които ще ви донесат сериозни финансови дивиденти. Подходящ период е сключване на сделки с контрагенти както на местно, така и на международно ниво. Бъдете все пак предпазливи, не всички ще се радват на вашите успехи и шансовете за спекулации и подронване на репутацията ви не са изключени.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Пред вас ще се разкрият добри възможности за ново начало. Не бъдете колебливи и нерешителни в действията си, не се плашете от промените. Сега може да поставите началото на нещо градивно, ново и по-добро за новото ви АЗ.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас скорпиони. Трябва да бъдете гъвкави и адаптивни към промените, които предстоят. Ако трябва да взимате или давате пари на заем, претеглете добре рисковете. Започва период, в който желанието за инвестиции ще забушува.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Започва силен период за вас стрелци, късмета и успехите ще ви преследват във всяко ваше начинание. Добър момент е да покажете кои сте и какво можете. Ще успеете да си извоювате добро социално и професионално положение. Периодът ще постави началото на добри бизнес възможности, които ще бъдат полезни за вашето кариерно развитие. Възможни са професионални промени, но те ще бъдат изцяло за ваше добро.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
Жаждата за лична промяна ще бъде водеща тази седмица. Ще бъдете доста изнервени и нещата ще се придвижват доста по-трудно и бавно при вас. Трябва да проявите повече търпение и постоянство, за да запазите социалното си положение. Могат да се отворят казуси свързани с имоти, недвижимо имущество или в дома. 

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Периода е подходящ за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват. Разчитайте предимно на себе си и не започвайте работни отношения с хора от приятелския ви кръг. Бъдете смели и не пропускайте добрите възможности, защото късмета ще бъде на ваша страна.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Седмицата ще бъде силна и успешна за вас. Пред вас ще се предоставят добри възможности за увеличаване на приходите ви, които не трябва да се изпускат. Ще успеете да реализирате бизнес начинанията си успешно, но не се впускайте в нови такива. Плувайте в добре познати води, където е вашата сила и вървете смело напред. Силен период е за PR дейности, колаборации и установяване на добри социални контакти.

Повече астрални прогнози и връзка с Магдалена: 

телефон: 0884 03 05 07

magdalena_bo@abv.bg 

https://www.facebook.com/AstroStarMagDalena

https://instagram.com/magdalena.astrovibes