fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /8-14 май 2023 г./ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /8-14 май 2023 г./

Продължава напрегнатия породен от ретроградното движение н Меркурий! Бъдете внимателни с финансите си, избягвайте рисковите сделки и четете детайлно всичко, което подписвате.

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще бъде доста предизвикателна и трудна за вас в работен план. Вероятно целите, които сте си поставили са доста високи и трудни за осъществяване. Бъдете реалисти и не се надскачайте в намеренията си. Времето е подходящо за разрешаване на имотни казуси и недвижимо имущество.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/

Очаква ви динамична седмица, в която ще имате реални възможности да разрешите доста казуси, особено ако са свързани с ипотеки, кредити, лизинги. Някои от вас могат да помислят за нов, офис или по-сериозна бизнес инвестиция. Сега е моментът за планиране и огледи, но внимавайте с всичко, което подписвате.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Вероятно доста от вас ще усетят влиянието на Ретроградния Меркурий, който може да донесе много напрежение и хаос при сключването на важни сделки за вас. Бъдете предпазливи и четете внимателно всичко, което подписвате. Периодът е подходящ за довършване на стари проекти и придвижване на рутинни задължения. Избягвайте нови финансови инвестиции.

РАК /22.06 - 23.07/

Седмицата започва доста активно и динамично за вас. Желанието за израстване и лично усъвършенстване ще се засили. Силен период е за работни срещи, влизане в нови партньорки отношения и бизнес колаборации. Времето е подходящо също за разрешаване на имотни казуси и недвижимо имущество. Отдайте нужното внимание и в семейството!

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде изключително успешна за вас лъвове. Ще направите добри бизнес сделки, които ще ви донесат сериозни финансови дивиденти. Подходящ период е сключване на сделки с контрагенти както на местно, така и на международно ниво. Бъдете все пак предпазливи, не всички ще се радват на вашите успехи и шансовете за спекулации и подронване на репутацията ви не са изключени.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Вероятно доста от вас ще усетят влиянието на Ретроградния Меркурий, който може да донесе много напрежение и хаос при сключването на важни сделки за вас. Бъдете предпазливи и четете внимателно всичко, което подписвате.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Очаква ви динамична седмица, в която ще имате реални възможности да разрешите доста казуси, особено ако са свързани с ипотеки, кредити, лизинги. Някои от вас могат да помислят за нов, офис или по-сериозна бизнес инвестиция. Отделете нужното време и на семейството.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас скорпиони. Трябва да бъдете гъвкави и адаптивни към промените, които предстоят. Мислете трезво и не се надскачайте в идеите и намеренията си. Ако трябва да взимате или давате пари на заем, претеглете добре рисковете. Не е удачен период за социални активности, PR кампании и бизнес колаборации.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/

Очертава се предизвикателна и трудна седмица пред вас стрелци. Периодът не е подходящ за нови работни хоризонти и сериозни бизнес инвестиции. Придвижвайте стари, рутинни проекти и не се впускайте в нови такива. Не е удачен период за сериозни крачки, особено с хора от чужбина.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Жаждата за лична промяна ще бъде водеща тази седмица. Ще бъдете доста изнервени и нещата ще се придвижват доста по-трудно и бавно при вас. Трябва да проявите повече търпение и постоянство, за да запазите социалното си положение. Могат да се отворят казуси свързани с имоти, ипотеки, кредити.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Периода е подходящ за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват. Разчитайте предимно на себе си и не започвайте работни отношения с хора от приятелския ви кръг. Бъдете смели и не пропускайте добрите възможности, защото късмета ще бъде на ваша страна.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Очаква ви доста динамична и ползотворна седмица. Чудесен период е за обучения и личностно развитие. Пред някои от вас могат да се разкрият добри възможности за работа с хора с чуждестранно потекло. Времето е подходящо също за разрешаване на имотни казуси и недвижимо имущество.