fbpx Ски център Осогово очаква скиорите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Ски център Осогово очаква скиорите

Ски център Осогово, който се намира само на 18 километра от Кюстендил, вече е отворен и очаква почитателите на белите спортове с хубаво зимно време, много сняг, обработени писти и достъпни ски карти. Това обясни собственикът на ски център Осогово Явор Спиридонов. 

Центърът предлага на любителите на зимните спортове възможност да карат ски или сноуборд по пет различни писти, включително и червени такива. Две от тях са с дължина около километър, а другите три с дължина от около 400-500 метра всяка. Вече работи и нов ски влек – паничка. Цената за ползване на всички съоръжения за един ден от възрастни е 40 лева, а ски картата за деца струва 30 лева, допълва Спиридонов.

В Ски център Осогово се предлагат и възможности за уроци по ски и сноуборд, както и наем на ски екипировка. Основните клиенти на зимната зона са гости от България, Македония и Гърция.

Край зоната можете да отседнете в едно от трите места за настаняване – хотелите „Руен“ и „Три буки“, както и хижа „Осогово“. Тези, които отседнат в Кюстендил, ще пътуват до ски зоната 18 километра по изчистено и комфортно трасе, обясни председателят на Сдружение по туризъм - град Кюстендил Станислав Георгиев.

снимка: ски център Осогово