Специалисти на дигиталната индустрия и online маркетинг в София

Специалисти на дигиталната индустрия и online маркетинг в София

На 26 и 27 октомври Webit Congress 2011 събира в София сто от най-известните практици и най-влиятелни лидери в света, за да представят своя опит в сфери като стартиращи компании и инвестиции, е-търговия, online маркетинг и реклама, управление, дизайн и програмиране, гейминг и телекомуникации. Със своите седем конферентни панела, събитието предоставя уникална възможност за специалисти от различните сектори в България да изберат най-интригуващите за тях лектори и да проследят от първо лице тенденциите в бизнеса и маркетинга в следващите месеци и години. Светила от различни области на дигиталната и IT сфера ще бъдат водещите говорители във всяка от конферентните програми.

Сърцето на Webit Congress без съмнение отново ще бъде Главната сцена – мястото за е-маркетинг, е-продажби, социални медии, където топ-експертите от световната дигитална индустрия ще представят своите идеи и ноу-хау и ще обсъдят проблемите и предизвикателствата пред дигиталния пазар. Както винаги, Главната сцена ще събере над 700 участника. Презентациите и дискусионните панели ще се фокусират върху успешни практики от света и региона в области като е-маркетинга, модели за комуникация с клиентите, стратегия за присъствие на бранда в интернет, успешни практики при онлайн продажбите и е-търговията, маркетинговите похвати в социалните медии, мобилния маркетинг и адаптирането на брандовете към неговите тенденции и др. Лектори са основатели, президенти и директори на най-големите, най-успешните, най-иновативните и заредените с най-голям потенциал за ръст компании като Microsoft, eBay, PayPal, Google, Facebook, Saatchi & Saatchi, и др. Главната сцена ще предложи на своите посетители и едно уникално преживяване с един от малкото в света дигитални магьосници - Марко Темпест.

За първи път тази година Webit Congress представя DevCamp Работилницата – мястото, където си дават среща топ разработчиците и уеб девелопъри от Централна и Източна Европа и представителите на водещите световни доставчици на платформи и операционни системи.

Facebook коментари