fbpx Специално предложение: Новият Ford EcoSport - готов за живота | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Специално предложение: Новият Ford EcoSport - готов за живота

Ford EcoSport е интелигентен, функционален, мощен и икономичен  компактен SUV-автомобил с усъвършенствана хендсфри технология за информация и забавление SYNC3 и 1,0-литров двигател EcoBoost, Международен двигател на годината за 7 поредни години. Той е компактен отвън, но просторен и добре оборудван отвътре с гама от забележителни технологии и е интелигентен, защото модерните двигатели и трансмисии осигуряват удовлетворяваща динамика и изключителна икономичност.

1,0-литровият двигател EcoBoost е Международен двигател на годината за 7 поредни години

Натоварен с множество екстри още в базовото си оборудване, новият EcoSport дава безспорни предимства с удобство, динамика, свързаност, практичност и управляемост, и предоставя огромно удоволствие при шофиране, което е запазената марка на всеки Ford. 

За градските хора с приключенски дух

Това е отличният избор за хора с практически нужди и е позициониран чудесно като цена спрямо SUV-гамата на Ford и пряката си конкуренция. EcoSport се харесва на градските хора, макар да е и идеално решение и за навсякъде. С динамично управление и превъзходна маневреност автомобилът преодолява с лекота височини и спадове в градската джунгла.

 

Благодарение на високата, „нахакана“ стойка и просвета от 190 мм лесно се справя с дупките и локвите по пътя и помага на водача да очаква неочакваното с асистента за преодоляване на сляпата зона в зрителното поле.  И на най-тесните места, навсякъде, може да се разчита на перфектния размер на Ford  EcoSport.

Ford EcoSport маневрира с лекота, когато животът предизвиква да се правят резки завои

Накратко, новият Ford EcoSport е създаден да пасне на ежедневието на градските хора с приключенски дух и да го направи по-добро. Маневрира с лекота, когато животът предизвиква да се правят резки завои. Над нещата е, защото в новия EcoSport водачът и спътниците му седят една идея по-високо. И когато стане тясно, можете да разчитате на перфектните му градски габарити. А когато искате да разнообразите ежедневието си, натискате педала и потегляте към планината, гората, край езерото, на риболов или към горещия, златен пясът на морския бряг.

Сега новият Ford EcoSport идва с неповторима оферта

Изключително приемливата сума 2 799 лв. с вкл. ДДС представлява всички общи начални лизингови разходи от „Мото-Пфое Лизинг" - до ключ - за да подкараш чисто нов, атрактивно изглеждащ, добре оборудван и много практичен автомобил, представител на модерното SUV-семейство на Ford. Този начален разход включва авансова вноска, застраховка Гражданска отговорност, първа от 4 вноски за Автокаско, всички дължими такси, включително и регистрацията в КАТ.

Общият начален лизингов разход от 2 799 лв. с ДДС включва всички необходими пускови разходи до ключ. Формиран е при финансов лизинг с опция за придобиване, предоставен от „Мото-Пфое Лизинг“ за период от 4 години и представлява сбор от 5% авансова вноска, застраховка Гражданска отговорност, първа от четири вноски по застраховка Автокаско, регистрация в КАТ и продуктова такса.

Офертата се отнася за автомобил Ford EcoSport Connected, 1.0 EcoBoost, 100 к.с., 6-ст. ск.кутия, ср.разход 5,9 л/100 км, ср.емисии СО2 134 г/км, ценоразписна цена 33 900 лв. с ДДС и включена търговска отстъпка от 9%.

Възможно е изпълнение и с 5-годишен финансов лизингов план, предоставен от „Мото-Пфое Лизинг“. За детайлна оферта, както и за предложение за автомобил с оборудване и цена, различни от посочените, се обърнете към търговец на марката. 

За връзка с търговски консултант може да се избере удобен контакт ТУК.

За видео връзка с търговец на Ford и дистанционна демонстрация на избран автомобил: https://www.motopfohe.bg/bg/about-us/mp-video-sreshta