fbpx Среща с истинския вълк от Уолстрийт | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Среща с истинския вълк от Уолстрийт

Със сигурност Вълкът от Уолстрийт и Леонардо ди Каприо, който го пресъздаде, са много по-популярни в България отколкото прототипа - Джордан Белфърт, който на на 7 април 2015 г. ще проведе целодневно обучение в София на тема: „Техники за продажби и убеждаване по системата на Джордън Белфърт”. Посещението му в столицета е част от световното му турне.

Отделните части в 6-часовия тренинг на Джордан Белфърт са структурирани така, че да отговарят на изискванията на професионалисти с различен профил и покриват няколко основни аспекта, като напр.:

  • Как да убеждаваме всеки път всеки да купи продукт или услуга;

  • Как да затваряме 100% от потенциалните сделки – стъпка по стъпка;

  • 6 техники за убеждаване и продажби, които не се учат в университета;

  • Как да преодолеем предразсъдъците за парите;

  • 4 правила на предприемачеството;

  • „Трите десетки“ – метод за създаване и измерване на сигурността в успеха;

  • Как да построим своя бизнес, марка и бъдеще.

Един от най-великите търговци на съвремието изгражда най-динамичната и успешна организация за продажби в историята на Уолстрийт през 90-те години, покорява най-високите финансови върхове и печели по 50 милиона щатски долара на година – постижение, което му спечелва прозвището „Вълка от Уолстрийт“. Като собственик на Stratton Oakmont, Белфърт има над 1000 брокера, спечелва на
1,5 милиарда щатски долара, стартира от нулата над 30 компании за милиони долари и става герой на един от най-зрелищните и широко отразени провали.

С уроците от шеметните си възход и падение той изгражда живота си наново като световнопризнат експерт зад забележителни бизнес постижения на хора и компании в цял свят. Днес той консултира над 50 компании и е сред най-търсените лектори, а обученията му значително подобряват фирмените продажби, ефективност и екипен дух. Персоналният му метод за продажби и мотивиращите му семинари получават отзвук в цял свят.

Цените на билетите за тренинга стартират от 370 евро, а организаторите очакват сериозен интерес и имат капацитет да посрещнат 1000 души. Белфърт пристига с изискванията на звезда от световна величина – залага на здравословно хранене и е изявил желние да играе тенис.