fbpx Трима нови директори на ключови позиции във Виваком | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Трима нови директори на ключови позиции във Виваком

Трима нови директори на ключови позиции във Виваком

Трима нови директори поемат ключовите отдели във VIVACOM този месец.

След повече от десет години натрупан опит в компанията и общо 15 години в сферата на телекомуникациите на българския и международен пазар, Мирослав Петров заема поста Главен директор продажби. Той се присъединява към екипа на БТК през 2004 г. като Регионален мениджър Корпоративни продажби, след което заема различни ръководни позиции в Търговска дирекция. На новата си позиция Мирослав Петров ще отговаря за цялостната търговска политика на VIVACOM и ще ръководи дейността на следните дирекции: Корпоративни продажби, Продажби магазинна мрежа, Дилъри, Продажби на едро. Мирослав Петров има две магистърски степени от Техническия университет в София – Енергетика и Бизнес администрация.

Начело на Дирекция Корпоративни продажби застава Никола Гечев. Професионалният му път в телекомуникациите стартира преди 10 години като търговски представител в компанията. През следващите години преминава последователно през позициите на старши търговски представител, регионален мениджър и старши мениджър в дирекция Корпоративни продажби. Никола Гечев е завършил висшето си образование по Международни икономически отношения в УНСС и преминава допълнителни квалификации в сферата на продажбите, управлението на екипи, финансите и маркетинга.

Петя Златева е новият Директор Продукти и услуги във VIVACOM. Тя има дългогодишен опит в сферата на телекомуникациите и на бързооборотните стоки. Сред най-силните ѝ професионални страни са разработването на иновативни продукти и позиционирането им на пазара. Основната ѝ отговорност във VIVACOM ще бъде стратегическото управление на портфолиото от продукти и услуги на компанията. Петя Златева е оглавявала дирекцията „Продукти и услуги“ в Globul и е била Маркетинг мениджър в DIAGEO България. Завършила е Химикотехнологичен и металургичен университет, София.