fbpx Трима нови директори на ключови позиции във Виваком | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Трима нови директори на ключови позиции във Виваком

Трима нови директори поемат ключовите отдели във VIVACOM този месец.

След повече от десет години натрупан опит в компанията и общо 15 години в сферата на телекомуникациите на българския и международен пазар, Мирослав Петров заема поста Главен директор продажби. Той се присъединява към екипа на БТК през 2004 г. като Регионален мениджър Корпоративни продажби, след което заема различни ръководни позиции в Търговска дирекция. На новата си позиция Мирослав Петров ще отговаря за цялостната търговска политика на VIVACOM и ще ръководи дейността на следните дирекции: Корпоративни продажби, Продажби магазинна мрежа, Дилъри, Продажби на едро. Мирослав Петров има две магистърски степени от Техническия университет в София – Енергетика и Бизнес администрация.

Начело на Дирекция Корпоративни продажби застава Никола Гечев. Професионалният му път в телекомуникациите стартира преди 10 години като търговски представител в компанията. През следващите години преминава последователно през позициите на старши търговски представител, регионален мениджър и старши мениджър в дирекция Корпоративни продажби. Никола Гечев е завършил висшето си образование по Международни икономически отношения в УНСС и преминава допълнителни квалификации в сферата на продажбите, управлението на екипи, финансите и маркетинга.

Петя Златева е новият Директор Продукти и услуги във VIVACOM. Тя има дългогодишен опит в сферата на телекомуникациите и на бързооборотните стоки. Сред най-силните ѝ професионални страни са разработването на иновативни продукти и позиционирането им на пазара. Основната ѝ отговорност във VIVACOM ще бъде стратегическото управление на портфолиото от продукти и услуги на компанията. Петя Златева е оглавявала дирекцията „Продукти и услуги“ в Globul и е била Маркетинг мениджър в DIAGEO България. Завършила е Химикотехнологичен и металургичен университет, София.