fbpx Ина Георгиева & Георги Алексиев | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ина Георгиева & Георги Алексиев

Проект на списанието
В поредицата от проекта ни „Мениджърите споделят“ ви срещаме с две изключително упорити дами, за които думата „не“ не съществува и винаги гонята „по-високата“ летва.
Проект на списанието
В края на май проведохме още една среща от проекта ни „Мениджърите споделят“. Както всеки път поканихме изключително интересни личности от съвсем различни бизнеси, които вече са доказани имена в своите области.
Проект на списанието
В проекта на списанието тази седмица ви срещаме с трима собственици на бизнеси, които са имали доста трудни моменти, но днес успешно вървят напред.
Проект на списанието
В това издание от проекта "Мениджърите споделят" ви срещаме с двама собственици на бизнеси, които имат огромен професионален и житейски опит.
Проект на списанието
В началото на април проведохме още една среща от проекта ни „Мениджърите споделят“.
Проект на списанието
Тази седмица ви срещаме с двама собственици на бизнеси, които са от различни поколения, но са стартирали бизнесите си в зората на демокрацията. Днес продължават да бъдат още по-успешни.
Проект на списанието
В новата серия  от проекта ни ви срещаме двама мениджъри, които имат много сериозен опит, всеки в своя бранш.
проект на списанието
В новата серия от проекта на списанието "Мениджърите споделят - успешните казуси в българския бизнес" ви срещаме с двама много интересни събеседници. Тодор Бургуджиев е човек с огромен управленски опит, който от пет години е в трудния бизнес на оползотворяване на отпадъци от опаковки и е начело на
В последните дни на февруари дадохме старт на новия сезон на проекта на списанието „Мениджърите споделят“.
Мениджърите споделят
През изминалата 2014 г. се срещнахме с 40 мениджъри, които споделиха своите съвети за успешен бизнес. Разказаха ни по един казус от компанията, която управляват и неговото решение. Издадохме и Първия Алманах на успешните бизнес казуси в България с истински истории.