fbpx Ина Георгиева&Георги Алексиев | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ина Георгиева&Георги Алексиев

Проект на списанието
В първите дни на януари представихме финалния етап от втория сезон на проекта „Мениджърите споделят“. През изминалата година се срещнахме с 40 успешни лидери, които споделиха своите съвети за успешен бизнес и разказаха по един истински казус от тяхната компания, който са успели да преодолеят.
Проект на списанието
Неусетно още една година измина и с нея завършваме втория сезон от проекта „Мениджърите споделят“. За наша огромна радост той доби широка популярност и се превърна в истински учебник по български бизнес.
Проект на списанието
 В това издание на проекта Мениджърите споделят ви срещаме с двама ръководители, които са в различни браншове, но работата им изисква всеки ден да предоставят на клиентите си максимално задоволство, защото продуктите им се свързани с много емоция и преживявания. Video of Венцислав Гашев – Търговски
Проект на списанието
В новата среща от проекта ни „Мениджърите споделят“ представяме двама много интересни ръководители. Те са отдадени изцяло на работата, но смятат, че ако изгубиш баланса между лични живот и бизнес делата, няма да си продуктивен. Запознайте се с Георги Павлов, изп.
Проект на списанието
В края на октомври проведохме и последната мениджърска среща за годината от проекта ни „Мениджърите споделят“. Уютната атмосфера на столичното SOHO cafe буквално нажежихме от емоционалните изповеди на изключителни ръководители на компании.
Проект на списанието
В проекта ни „Мениджърите споделят“ тази седмица наши гости са двама мениджъри, за които бизнесът е житейска кауза и управляват производства и брандове, известни на много българи. Ивайло Тиманов е изп.
Проект на списанието
В проекта ни „Мениджърите споделят“ представяме двама наистина успешни собственици и ръководители на фирмите си. Те отдават много от себе си, за да бъдат в най-голяма полза на партньорите си.
Проект на списанието
С нетърпение след лятната ваканция стартирахме есенната сесия на проекта „Мениджърите споделят“.
Подзаглавие
Проект на списанието
Проведохме и последната среща от проекта „Мениджърите споделят“.
Подзаглавие
Проект на списанието
Когато става въпрос за собствената ви почивка, със сигурност сте много критични. И ако сте доволни от пребиваването си със сигурност чашата вино, която бихте изпили вечер с приятели, ще има страхотен вкус.