fbpx Дали съветниците или министрите? | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Дали съветниците или министрите?

Ох…, времената са сложни. Министър (в случая – на туризма) се изстрелва да посети остатъците от невижданите наводнения около Царево, прави героични снимки сред опустошенията с чистички, бели ботушки, върху които се мъдри туристическото „лого“ на България. През цялото време гледа замислено към необятната шир и (вероятно) страда за жертвите и опустошенията. Картинка, която – повярвайте ми – и по времето на развития социализъм нямаше да видим по вестниците. Защото, все пак човек като е на възраст над 15 години може и да съобрази, че това е оперета. И понеже все пак сме 2023 година и най-необразованият човек може да сметне колко прави две и две, то това си е направо безобразие.

И сега въпросът е, кой я е сготвил тази безумна пресолена „манджа“? Дали съветниците или самата госпожа? Тук със сигурност мненията ще са разделение и знам как многознайковците ще клатят уверено глави и ще повтарят: „Ами пиарите, пиарите, те са си виновни…“.

Със  сигурност някой от тях е преиграл и е решил да се върне наивно двайсетина години назад, явно от незнание. Обаче – нека не забравяме - в крайна сметка политикът решава. И никой друг!