fbpx HeRMeS eXpress - лесно управление на човешките ресурси по всяко време и от всякъде | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

HeRMeS eXpress - лесно управление на човешките ресурси по всяко време и от всякъде

В условия на социална дистанция и работа от вкъщи, за всички стана ясно, че се изискват първокласни технологични решения със Self-Service опции за служители и ръководители, които позволяват надежден достъп до съответните данни, справки и анализи по всяко време, от всяко място и всяко устройство. Така служителите и ръководителите могат напълно самостоятелно да изпълняват задачи, които досега бяха ангажимент на експертите по управление на човешки ресурси - като отчитане на присъствия и отсъствия, заявяване и одобряване на отпуск, планиране на обучения, редакция на данни и други.

Видимостта на работните статуси на всеки служител през един общ екипен календар спестява стотици
излишни имейли и телефонни разговори на тема “Кой е в офиса?”, “Кой е в отпуск?”, “На кого мога да разчитам днес?”.

Най-лесният начин за отговор на горните въпроси е използването на съвременни технологични HR решения, с възможност персонален избор на функции, спрямо нуждите на вашия бизнес.

Облачно решение за компании от 30 до 300 служители е софтуерът HeRMeS eXpress, създаден от “ТехноЛогика”. Всички модули в облачното решение включват Self-Service функционалности, които са достъпни по всяко време и от всяко място. Те предоставят на служители, мениджъри и специалисти по човешки ресурси бърз и лесен достъп до информация от единната интегрирана система.

HeRMeS eXpress е облачно решение за компании от 30 до 300 служители

HeRMeS eXpress е с много интуитивен интерфейс, адаптиран за настолни и мобилни устройства, и не изисква специализирано обучение. В помощ на потребителите има видео уроци за изпълнение на процедурите. “В компаниите с по-малко служители управлението на човешките ресурси се осъществява от малки екипи, а в някои случаи от един специалист. Затова сред основните ползи от HeRMeS eXpress е спестяването на труд и време, които могат да се използват за комуникация със служителите и творчески дейности.”, споделя Петя Димитрова, ръководител направление “Софтуер и услуги за УЧР” в ТехноЛогика.

Функционалност за всеки според нуждите

Ценовата политика на HeRMeS eXpress е много гъвкава и напълно съобразена с особеностите на българския пазар и възможностите на малките и средните предприятия, които осигуряват 3/4 от работните места в България.

Заплащането на софтуера като услуга се осъществява според броя служители и използваните модули, като има опции за месечно и годишно наемане, както и допълнителни отстъпки за по-дълъг период. Всяка фирма може да добавя модули според нуждите си и те ще бъдат напълно интегрирани с вече използваните, без да се налага въвеждането на една и съща информация два пъти.

HeRMeS eXpress е достъпен през уеб браузър, предлага стандартизирани и изчистени процедури за работа,
подрежда данните в оперативни и аналитични справки, позволява обработка на лични данни съгласно межданародните регламенти и местното законодателство.

Безбройните хартиени документи, таблици и разпръснати файлове вече са минало. Рутинните дейности се автоматизират и в същото време са изключени неволни пропуски и грешки чрез множество валидации и контроли на ключова и чувствителна информация.

Днес повече от всякога времето и скоростта са от огромно значение.

Може да тествате безплатно HeRMeS eXpress ТУК