fbpx HP със зашеметяващи монитори, компютри и иновации | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

HP със зашеметяващи монитори, компютри и иновации

CES 2019, Лас Вегас

HP със зашеметяващи монитори, компютри и иновации

HP представи серия нови продуктови иновации, създадени с мисъл за променящата се среда, в която хората живеят, работят и играят.

Най-новите продукти на HP предоставят нови мощни възможности за потребителите да се свързват, създават и състезават, предлагайки арсенал от Elite иновации като последното поколение на отличените с редица награди Sure View монитори с функция за поверителност на екрана и впечатляващия OMEN X Emperium 65-инчов монитор с вградена SoundBar звукова система.

Новата линия от Pavilion монитори е за почитателите на смесената реалност без значение дали ще създават или гледат. HP Pavilion 27 Quantum Dot е първият в света монитор с технология Quantum Dot, който предлага над милиард видими цветове. Предлага множество уникални характеристики като вградено B&O аудио и изскачаща камера, а HP Pavilion 32 QHD е динамичен дисплей с QHD резолюция и зашеметяваща видимост от почти всеки ъгъл.

Създаване на работното място на бъдещето

Начинът, по който хората работят, се променя към все по-отворен тип работна среда и необходимост от свързаност на все повече места извън офиса. Сигурността е с приоритет повече от всякога, за да предпазва устройствата, идентичността и данните.

Като част от променящата се среда, HP представи още по-сигурна концепция за работното място на бъдещето с обявяването на третото поколение на изключително популярния HP Sure View – монитор с интегрирана функция за поверителност. Последните Elite продукти притежават характеристиката HP Sure View Gen3, която позволява нови модели на работа, докато защитава деликатна информация в движение, на бюрото или в средата извън офиса.

Новите продукти включват HP EliteBook x360 830 G5 – най-яркият в света бизнес хибрид2, който идва с x360 градуса гъвкавост за професионалисти в движение. HP EliteDisplay E243p Sure View Monitor е първият в света дисплей с интегриран екран за поверителност3, който мигновено създава конфиденциалност в отворени работни пространства. HP EliteOne 800 AiO G5 е първото мултифункционално устройство с интегриран екран за поверителност4, което обединява производителността на настолно устройство в компактен и елегантен дизайн.
 

Facebook коментари