fbpx Изцяло електрическият Ford E-Transit Custom изминава до 380 км с едно зареждане | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Изцяло електрическият Ford E-Transit Custom изминава до 380 км с едно зареждане

Водеща снимка
Да

Изцяло електрическият Ford E-Transit Custom изминава до 380 км с едно зареждане

Ford представянето на изцяло електрическия E-Transit Custom от Ford Pro, който е първият от четирите изцяло електрически автомобила, които Ford ще представи на пазара до 2024 г.  Електрическият E-Transit Custom е вторият модел, който компанията представя. Микробусът с нулеви емисии и има за цел да се превърне в нов еталон за еднотонните ванове в Европа и е проектиран да подпомогне бизнеса в безболезненото преминаване към електрически лекотоварни автомобили.

E-Transit Custom позволява електрически пробег до 380 км., зареждане на батерията на бързо-зарядни станции и пълен капацитет на теглене, отговаряща на този при конвенционалния модел, без да споменаваме новия динамичен стил. В допълнение новият модел ще повиши нивата на продуктивност, благодарение на сложна система за свързаност и онлайн връзка.

Моделът е оборудван с  ProPower Onboard технология: вграден генератор, който действа като мобилно захранване за инструменти, осветление и други професионални уреди и устройства.

Производството на изцяло електрическия E-Transit Custom ще стартира през втората половина на 2023, като част от най-широката Transit Custom гама предлагана някога в Европа. Повече продуктови детайли ще бъдат обявени през септември тази година.

Всички варианти на Ford Transit Custom се произвеждат от Ford Otosan, джойнт венчър предприятие на Ford в турската провинция Коджаели. Това е домът на европейското производство на Transit. Стартът на производството е част от предварително обявената инвестиция от 2 милиарда евро в съоръжения на Ford Otosan.