fbpx Хайде на събитията… | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Хайде на събитията…

Ама не само моят бизнес – Public Relations – но и като че ли клиентите ни чакаха като въздуха и слънцето „ковидът“ да се скрие (както го наричаме разговорно), за да започнем да се виждаме с партньори, клиенти и приятели на живо. 

Печатниците отново започнаха да бълват визитни картички, самите ние си запълнихме програмите с по няколко коктейла на вечер и вместо да се борим с дистанционно на телевизора, решавахме сложни пъзели къде да отидем и как да се облечем. 

До тук добре – този мач сме го играли много пъти и в него се оправяме блестящо. 

Остава обаче доста открит далеч по-важен въпрос – какво печелим от тази еуфория и дали не се държим като „отвързани“ за сметка на доброто ни възпитание и принципите, които новото време ни наложи? Всъщност цялата тази болна ситуация ни научи не само да се виждаме в Zoom, да пестим пари, а и да комуникираме далеч по-ясно и по-продуктивно, но и да ценим всяка наша минута и всеки наш лев. 

Отново - събитията са част от моя бизнес, но прагматизмът е част от моята същност. Хайде, на събитията, наистина! Но просто по-ефективно и по-прагматично.