fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (1-7 май 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (1-7 май 2023 г.)

Продължава рисковия период за нови инвестиции, сделки и големи капиталовложения!
Действайте разумно и предпазливо!


Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /1-7 май 2023 г./

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за добри и успешни инвестиции. Силен период е за покоряване на нови професионални хоризонти и професионално развитие. Не е добра идея за нови партньорства

ТЕЛЕЦ  /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична  и предизвикателна седмица, в която ще успеете да дадете сериозна заявка относно професионалните си умения и качества. Периодът не е подходящ  за обучения, бизнес пътувания в чужбина и осъществяване на важни сделки с хора с чуждестранен произход.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Ще бъдете доста активни и напористи в работен план през идната седмица. Периодът не е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Бъдете внимателни с финансите си, планирайте внимателно всяка по-сериозна покупка или инвестиция, има рискове от загуби.

РАК /22.06 - 23.07/
Очаква ви доста динамична, активна и успешна бизнес седмица. Жаждата за нови проекти и сделки особено с международни контрагенти може да ви донесе сериозни успехи и да ви отвори нови бизнес хоризонти. Чудесен период е за обучения и преквалификации.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата ще бъде изключително успешна и динамична за вас, в добрия смисъл. Пред вас ще се разкрият нови работни предложения, където да разкриете своя потенциал и качества. Действайте смело и решително, сега е моментът за развитие и растеж.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Периодът не е силен за вас що се отнася до осъществяване на нови бизнес проекти или финансови инвестиции. Моментът не е благодатен, ако планирате PR дейности, кампании и бизнес колаборации. Придвижвайте стари, рутинни проекти.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас. Периодът не е подходящ за развитие на бизнес дейността или стартирането на нова такава. Избягвайте покупки или продажби на недвижимо имущество. Не се надскачайте в намеренията си и действайте разумно.

СТРЕЛЕЦ  /23.11 - 22.12/
Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас стрелци! Бъдете внимателни с финансите и не поемайте излишни рискове. Не е удачен момент за взимане на големи суми на заем или с кредит. Придвижвайте стари, рутинни проекти.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
Предстои доста предизвикателна и трудна работна седмица. Сега е моментът обаче да планувате нови професионални дейности и  да разширите бизнес портфолиото си. Силен период е за обучения, преквалификации и личностно развитие.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Периода  е подходящ за осъществяване на нови бизнес отношения, съдружия и партньорства. Може да помислите за различни PR дейности, кампании и бизнес колаборации, които ще се отразят благоприятно на вашия имидж в бизнес средите. Чудесен период е за разрешаване на казуси свързани с наследства.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Седмицата ще бъде доста объркана и трудна за вас в работен план. Трудно ще се усети подредба и спокойствие на работното място. Не е добър период за влизане в сериозни партньорски отношения и бизнес колаборации. Придвижвайте стари, рутинни проекти.