fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (3 - 9 април 2023) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (3 - 9 април 2023)

Седмицата ще поднесе чудесни възможности за нови бизнес начинания и бизнес инвестиции пред огнените знаци ОВЕН - ЛЪВ — СТРЕЛЕЦ. Време е за действия!

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за много успешни бизнес начинания. Сега е моментът за действия, за нови бизнес инвестиции, които ще увеличат капитала ви. Късметът и успехите ще са неотлъчно до вас! Помислете за PR кампании и бизнес колаборации, които ще повишат социалният ви статус. 

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична седмица, в която ще имате реални възможности да осъществите добри контакти, партньорства и бизнес колаборации. Периодът е подходящ за инвестиции, дори на по-големи суми, защото ще получите добра възвръщаемост. Възможностите, които ще се разкрият пред вас, могат да бъдат доста неочаквани. От вас се очаква да бъдете гъвкави и креативни, за да уловите точния момент за действие.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Добър период е за вас близнаци за старт на нови проекти и бизнес отношения. Възможно е прекратяване на стари взаимоотношения с хора от приятелския кръг, за да започнете по нов път. Периодът е силен за разрешаване на имотни казуси, както и за покупко-продажби на недвижимо имущество.

РАК /22.06 - 23.07/
Седмицата започва доста активно и динамично за вас. Желанието за израстване и лично усъвършенстване ще се засили. Силен период е за работни срещи, за нови бизнес проекти и ново начало. Времето е подходящо за разрешаване на имотни казуси, както и за покупко-продажби на недвижимо имущество.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата ще бъде изключително успешна за вас лъвове. Късметът и успехите ще са неотлъчно до вас и ще получите реални възможности да разгърнете целия си потенциал. Ще направите добри бизнес сделки, които ще ви донесат сериозни финансови дивиденти. 

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата се очертава доста динамична за вас - натоварен график и множество работни срещи, но това не е чуждо за вас. Периодът е силен за разрешаване на имотни казуси, както и за покупко-продажби на недвижимо имущество. Ще се чувствате готови за нови начинания и започване на нов професионален път.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периодът е предизвикателен за сериозни финансови операции. Не започвайте нови работни проекти, особено с хора от приятелския кръг.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас скорпиони. Трябва да бъдете гъвкави и адаптивни към промените, които предстоят. Ако трябва да взимате или давате пари на заем, претеглете добре рисковете. Започва период, в който желанието за инвестиции ще забушува.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Започва силен период за вас стрелци, късмета и успехите ще ви преследват във всяко ваше начинание. Добър момент е да покажете кои сте и какво можете. Ще успеете да си извоювате добро социално и професионално положение. Периодът ще постави началото на добри бизнес възможности, които ще бъдат полезни за вашето кариерно развитие. Възможни са професионални промени, но те ще бъдат изцяло за ваше добро. Чудесен момент е за ново начало и нов професионален път за вас.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
Жаждата за лична промяна ще бъде водеща тази седмица. Ще имате нужда от ново начало и нови професионални хоризонти. Периодът е благодатен за сключване на сделки и нови, успешни социални контакти. Времето е подходящо за разрешаването и на имотни казуси, както и за покупко-продажби на недвижимо имущество. 

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Периода е подходящ за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват. Времето е подходящо за старт на нови работни отношения и бизнес колаборации. Бъдете смели и не пропускайте добрите възможности, защото късмета ще бъде на ваша страна.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Седмицата ще бъде силна и успешна за вас. Пред вас ще се предоставят добри възможности за увеличаване на приходите ви, които не трябва да се изпускат. Ще успеете да реализирате бизнес начинанията си успешно, но не се впускайте в нови такива. Плувайте в добре познати води, където е вашата сила и вървете смело напред.