fbpx Lexus оглави проучването Which? Car | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Lexus оглави проучването Which? Car

Lexus е без конкуренция по отношение на надеждността, бъдейки единственият автомобилен производител, получил максималните пет звезди в проучването Which? Car за 2016 година.

Резултатите от проучването са базирани на опита и личните преживявания на близо 60 000 собственици на автомобили, взимайки под внимание основни фактори като технически повреди, често срещани проблеми по време на експлоатация, разходи за ремонт и времето, необходимо за отстраняване им.

Lexus постигна силни резултати в проучването на Which? в категориите за най-добри нови и употребявани автомобили. Кросоувърът NX бе определен за най-качественият компактен SUV на пазара за нови автомобили, отличен с петзвездно признание за надеждност, а второто и третото поколение RX бяха обявени за най-качествените големи SUV на пазара за употребявани автомобили. Освен това IS и GS се класираха в топ четири в категориите за големи луксозни автомобили, а компактният хечбек CT 200h бе отличен с приза „най-добра покупка“ сред новите средноразмерни автомобили.