fbpx Луксозното ни списание "твоята ВАКАНЦИЯ" Лято 2022 вече е на пазара | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Луксозното ни списание "твоята ВАКАНЦИЯ" Лято 2022 вече е на пазара

Скъпи читатели, хартиеното списание "твоята ВАКАНЦИЯ", Лято 2022 вече е тук!

След като две години големите куфари на много от нас хванаха прах, то в последните месеци, всички летища изведнъж възвърнаха старата си глъч и суматоха, и всичко започнахме да кроим планове за пътешествия, но по-важното да ги реализираме възможно най-скоростно. Колкото и дигиталния свят да ни показва приказни снимки, филми, разходки, преживяването на място не може да се замени с нищо друго. Защото именно преживяванията ни обогатяват и зареждат с много енергия, познания, понякога преобръщане на представите и усещането за живот.

В този брой се постарахме да ви разходим чрез преживявания и най-вече да ви препоръчаме наистина впечатляващи посоки, държави, места, които не сред най-често посещаваните, но сме убедени, че почти всеки мечтае да отиде до там.

Вярвам, че ще останете истински впечатлени от големия, но въпреки това недостатъчно дълъг разказ от личното ми пътуване до Куба – една държава, която е несравнима с никоя друга на света и въпреки, че никога не ми е била сред мечтите, сега я поставям на първо място в житейските си преживявания. Горещо настоявам – сложете я като номер 1 в листа с желанията! Дълго време след това ще си завиждате

Разхождаме ви и в екзотично и пъстро Мексико, и страхотните преживявания, който споделят Катя и Сашо Димитрови.

Прелитаме до другия край на света – портата на Арабския свят – красивия, обгърнат с мистика, приказки от 1001 нощ, богатство и разкош Оман. Там бяха нашите приятели и партньори от туристическа агенция Luxutour, за да „подготвят терена“, а ние стягаме куфарите за януари 2023 г. Ще търсим Синбад Мореплавателя из оазисите и красивите арабски плажове.

А какво ще кажете за една ноемврийска ваканция в Кабо Верде? „Къде беше това…?“ Наричат го „Малдивите на Африка“, а ние ви предлагаме една седмица на океана с вкусна морска храна, танци и коктейли и сърдечни креолци.

В горещините ви предлагаме прохлада сред зеленината на Френските Алпи и един от най-известните ски курорти Межев (не си представяте колко е красиво там през лятото) и уникалния уют на мъничкия Ез, кацнал на висока скала на Ривиерата. А знаете ли колко е красив португалския океански град Виана Ду Кащело? Ще видите в страниците вътре.

Вярваме, че няма да ни откажете да изпием и чаша истинска чешка бира в Пилзен, нали?

Имаме и още предложения и разходки, някои буквално за ден, но супер зареждащи. Време е да потегляме отново!

Приятно четене и пътешествие!

Търсете списанието в Inmedio (в търговските вериги), централни пункове за печтни изделия и бензиностанциите в страната.