fbpx Много мощ на щанда на Audi на Автосалон София 2022 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Автомобилен Салон София 2022

Много мощ на щанда на Audi на Автосалон София 2022

На Автомобилен салон София 2022 са изложени изцяло електрическите модели Audi RS e-tron GT и Audi Q4 e-tron, както и мощните спортни Audi RS 3 Sportback и Audi RS Q3 Sportback.

„До 2026 г. в гамата на Audi ще има повече от 20 изцяло електрически модела. А от 2027 г. ще предлагаме на клиентите си електрически модели във всички основни сегменти. За нас е ясно, бъдещето е електрическо!“ – каза при откриването Лъчезар Георгиев, бранд мениджър на Audi.

С първото поколение на Audi RS Q3 беше създаден изцяло нов сегмент. Историята на успеха продължи Audi RS Q3 като SUV Coupé за клиенти с особен афинитет към дизайна. Audi RS Q3 Sportback е оборудван с мощния петцилиндров двигател 2.5 TFSI с 400 к.с. Автомобилът спринтира от нула до 100 км/ч само за 4,5 секунди. Максималната скорост е регулирана на 250 км/ч или опционално – на 280 км/ч.

Премиерният Audi RS 3 Sportback е идеален за ежедневието спортен модел с петцилиндров двигател с 400 к.с. Девет поредни години двигателят 2.5 TFSI печели отличието International Engine of the Year в своята категория. Моделът е първият, който разполага серийно със система RS Torque Splitter. Новата технология позволява ефектни контролирани дрифтове на затворено трасе, където RS Torque Splitter е в състояние да насочи цялата тяга към едно от задните колела – възможни са до 1750 нютонметра на колело.

Посетителите на щанда ще видят и изцяло електрическия Audi Q4 Sportback e-tron, готовия за предизвикателства Audi RS 6 Avant и спиращия дъха Audi RS Q8.

По време на изложението, в контекста на дългогодишното международно и локално партньорство на марката със зимните спортове и в частност с Българската федерация по ски, щандът на Audi ще бъде посетен и от звездите Радослав Янков и Алберт Попов. В неделя, 5 юни, от 16:00 до 17:30 часа състезателите ще раздават автографи върху лимитирана серия картички, създадена специално за любителите на Audi и зимните спортове.

По време на Автосалон София 2022, в цялата дилърска мрежа на марката ще се предлагат  преференциални лизингови условия от Порше Лизинг и  ценово предимство за опционално оборудване  всички актуални модели.