fbpx MSI навлиза в бизнес сегмента с първата си линия от лаптопи SUMMIT | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

MSI навлиза в бизнес сегмента с първата си линия от лаптопи SUMMIT

MSI, световен лидер в производството на високопроизводителни и иновативни лаптопи, днес по време на първата си виртуална конференция „Решени на успех“ анонсира навлизането си в бизнес сегмента с нова линия от лаптопи с висока производителност. Новата линия „Бизнес и продуктивност” е насочена към бизнесмени и служители в корпорации. Бизнес ориентираната “Summit“ серия включва един от първите лаптопи, използващ наскоро обявените процесори Intel® от 11-то поколение, които увеличават потребителската продуктивност и отговарят на световните тенденции за преход към отдалечена работа, породени от COVID-19. 

Лаптопите идват в три линии - “Summit,” “Prestige” и “Modern” с топ производителност, осигурена от 11-то поколение процесори Intel® и предлагат оптимизирана продуктивност и ефективност за бизнес и професионални потребители.

С новата серия Summit MSI преследва нови върхове в няколко категории. Името “Summit” е аналогия едновременно със среща на лидери и връх на възможностите и постоянството. Визуалният профил е характеризиран от минималистичен и модерен дизайн и философия, така че да допадне на съвременните уникални вкусове на бизнес професионалистите.

Цялата гама от бизнес лаптопи на MSI е проектирана около нуждите на бизнес потребителите и компаниите, за да елиминира традиционните слаби места. Така например, портативността и производителността са обезпечени от последното 11-то поколение процесори Intel® и Intel® iRIS Xe - най-мощната интегрирана графика на Intel до сега. И двете са интегрирани в тънкото алуминиево шаси на Summit с издръжливост от военен клас. TPM 2.0 осигурява сигурност от корпоративно ниво, за да гарантира конфиденциалност на бизнес данните.

Линията Summit B комбинира 10+ часа живот на батерията за целодневна работа в ултра портативен форм-фактор, предлагащ изключителна производителност дори в движение. Summit E идва с допълнителен набор от дискретни графични карти и включва инфрачервена камера с поддръжка на лицево разпознаване за Windows Hello.

Серията Summit предлага и възможности за работа от вкъщи като тъч екран с поддръжка на мултитъч и ексклузивна функция "AI noise cancellation", която елиминира фоновия шум с цел провеждане на безпроблемни онлайн видео конференции.

По време на онлайн премиера беше показан и моделът Prestige 14 Evo, който е един от първите лаптопи, който ще получи сертификат за платформата Intel® Evo™, захранвана от 11-то поколение процесори – оценка за по-интелигентната природа на Prestige 14 в сравнение със средностатистическите лаптопи.