fbpx Новият Lexus RX бе представен премиерно по време на събитие на списанието | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новият Lexus RX бе представен премиерно по време на събитие на списанието

Новият Lexus RX бе представен премиерно по време на събитие на списанието

Представителството на премиум бранда Lexus избра именно официалното представяне на Алманах 2016 в луксозния шоурум на KARE България, за да представи премиерно в България новият си модел RX. Два блестящи автомобила, които образуваха своеобразен шпалир, посрещаха гостите на нашето събитие. А те бяха избраните първи да видят луксозния кросоувър на живо и освен това получиха изключителната привилегия да изпитат качествата на модела на индивидуален тест драйв във време и час избрано от тях. Подобно персонално отношение е част от луксозната програма на марката, заедно с програмата Lexus 5 Star Services.

"Съпричастни сме на идеята на проекта на сп. Твоят БИЗНЕС за представяне на успешни практики и казуси, защото и ние сме малка фирма, но сме доказателство, че в България при невъзможни условия могат да се постигат резултати с европейско равнище. Ние имаме трета поредна година втори ранг висок паразарен дял на Lexus в Европа. Ще поставя усмивки на лицата ви - обадете ни се и ни ще дойдем лично при вас, за да ви покажем новия модел. Нашата стратегия е да не правим масови неща, а да имаме индивидуален подход", каза Иван Антров, мениджър Lexus България и Румъния.   

Като най-продавания модел на марката за 26-годишната й история - с над 2.1 милиона продадени екземпляра - RX представлява три от десет продажби, реализирани от Lexus за всички времена. Четвъртото поколение на модела продължава историята с напълно обновен луксозен интериор, обгърнат от впечатляващ и динамичен екстериор. Огромната доза ДНК на Lexus се усеща във всеки един детайл. Новия прочит на бестселъра RX гарантира превъзходно поведение на пътя в комбинация с нови технологии за безопасност, включващи иновативния пакет Lexus Safety System+.

RX излъчва мощно присъствие е видно от пръв поглед. Предната част включва изцяло променена визия, подчертана от изкусно изваяната вретеновидна предна решетка с хром окончания и тройни LED светлини с L-форма. В комбинация с новите фарове за мъгла, моделът излъчва елегантност, същечана с доза футуристичност. Мощните предни калници засилват мускулестия силует на автомобила.

Визията на задната част на автомобила е отново агресивна и излъчва усещане за изключителна стабилност, подчертана от L-образни задни светлини, които оформят краищата й, създавайки широка и авторитетна стойка, когато светят. Светлината от тях излъчва брилянтен блясък и изминава пътя от купето към задната врата - за пръв път при Lexus.

 
 

Интериорът може да се опуше с една дума – лукс от най-високо качество. Големият Хед-ъп (HUD) дисплей заема централна позиция, а информационното табло интегрира 12.3" монитор , отделен от основната конзола.

Скоростния лост е преместен от горната част на таблото и заема центъра на страничната конзола за по-добра ергономия и повече пространство за водача. Пътниците на задните седалки се радват на по-просторно пространство и значително по-голямо разстояние за краката, докато седят на отопляемите и с електрическа настройка седалки, обгърнати в лукс, гостоприемство и изисканост. Панорамния покрив е завършващият елемент на цялостното преживяване, който освен върхов лукс, гарантира и допълнителен простор.

Новият RX се предлага с усъвършенстван и мощен 3.5-литров V6 бензинов двигател с 313 к.с., куплиран с автоматична безстепенна хибридна трансмисия.

 

снимки: Хайлайф
 

Facebook коментари