fbpx Популяризираме ски туризма си на изложение в Москва | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Популяризираме ски туризма си на изложение в Москва

Популяризираме ски туризма си на изложение в Москва

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма организира участието на България на 18-ото международно туристическо изложение SKI & BOARD SALON’2011 от 21 до 23 октомври в Москва. На туристическата борса в руската столица страната ни се представя с информационен щанд от 42 кв.м.
През последните години България се утвърди на руския пазар като зимна дестинация, която предлага високо качество на услугите и атрактивни цени. Това обяснява присъствието й на SKI & BOARD SALON редом с водещи ски курорти.
МИЕТ участва за седми пореден път на московската борса, като тази година на щанда ни ще се представят пет туристически фирми. Сред посетителите се очакват туроператори и мениджъри от туристически агенции, хотелиери, дистрибутори, търговци на едро, любители на зимните спортове.
SKI & BOARD SALON се осъществява с подкрепата на Министерството на спорта и туризма на Руската федерация и Федералната агенция по туризъм (РОСТУРИЗЪМ). В тазгодишното издание се включват над 200 туроператора и агенции, производители и дистрибутори на популярни спортни марки, ски курорти от различни държави.
Съпътстващата програма предлага дискусии по актуални теми за зимния туризъм, спортната инфраструктура и развитието на ски районите. В рамките на изложението ще се проведат състезания по планинско катерене, конкурси и ревюта.