fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /14-20 АВГУСТ 2023 г./ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /14-20 АВГУСТ 2023 г./

Очаква ни предизвикателна седмица по отношение на инвестиции. Бъдете внимателни с покупките и сериозните вложения, особено представителите ТЕЛЕЦ – ВЕЗНИ - ЛЪВ

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще бъде определено динамична, но успешна за вас. Ще бъдете активни, както винаги, но работата ще спори. Чудесен период е за нова дейност, нови проекти и развитие на бизнеса ви. Периода е подходящ за бизнес колаборации и подписване на важни документи. Очакват ви доста важни срещи, които биха ви били полезни за бъдещото ви професионално развитие.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/

Очаква ви напрегната и натоварена седмица, в която нещата няма да се движат по план. Периодът не е удачен за старт на нови обучения, семинари, както и бизнес пътувания. Бъдете внимателни с покупките и инвестициите, и не се надскачайте. Сега периодът не е удачен за развитие на бизнеса и сериозни инвестиции.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни и напористи в работен план през идната седмица. Периодът е чудесен за нова дейност, нови бизнес проекти и развитие на бизнес дейността. Ще имате чудесни възможности и предложения, които определено не са за изпускане.

РАК /22.06 - 23.07/

Очаква ви доста динамична и повратна работна седмица. Може да осъществите изключително важна за вас сделка или среща, която очаквате от доста време. Периодът е подходящ за разрешаване и подписване на важни документални казуси. Очакват ви доста важни срещи, които биха ви били полезни за бъдещото ви професионално развитие.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде напрегната и натоварена за вас. За съжаление нещата няма да се движат по план, особено при хората с чуждестранна бизнес дейност. Не е удачен момент за нови дейности, обучения или пътувания в чужбина.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата ще бъде доста динамична, но определено успешна за вас. Периодът е чудесен за нова дейност, нови бизнес проекти и развитие на бизнес дейността. Ще имате чудесни възможности и предложения, които определено не са за изпускане

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периода не е силен за вас що се отнася до осъществяване на нови бизнес проекти или финансови инвестиции. Бъдете внимателни с покупките и не се надскачайте. Сега периода не е удачен за развитие на бизнеса и сериозни бизнес начинания.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста успешна и спорна особено за тези от вас, занимаващи се с търговска, транспортна, творческа или образователна дейност. Моментът не е подходящ обаче за разрешаване на имотни и имуществени казуси, както и за покупко-продажби на недвижимо имущество.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/

Седмицата ще бъде доста динамична и трудно в бизнес план за вас.Бъдете внимателни с покупките и инвестициите, и не се надскачайте. Сега периода не е удачен за развитие на бизнеса и сериозни инвестиции

КОЗИРОГ /22.12 - 20.01/

Предстои ви доста динамична и активна седмица. Сега не е момента обаче да планувате нови професионални дейности и  да разширите бизнес портфолиото си. Силен период е за развитие на текущите ви бизнес дела.

ВОДОЛЕЙ /21.01 - 19.02/

Периодът е чудесен за нови бизнес проекти, инвестиции, особено с хора с чуждестранен произход. Може да планувате бизнес пътувания, семинари и обучения. Сега е силен период за развитие както на бизнеса, така и на вас самите.

РИБИ /20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде доста успешна за вас и подходяща за осъществяване на важни срещи, сделки и подписване на документи. Сега периодът е благодатен за разрешаване на имотни и имуществени казуси.