fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /21-27 август 2023 г./ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /21-27 август 2023 г./

Венера, планетата коятo свързваме с финансите и инвестициите прoдължава Ретроградно си движение. Бъдете по-внимателни с големите покупки и вложения, особено знаците ТЕЛЕЦ - ВЕЗНИ - ЛЪВ.

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 

Седмицата бъде доста динамична, но с възможности за успехи в бизнеса. Пред вас могат да се открият добри хоризонти за сделки, ключови срещи, както и за сключване на важни договори. Чудесен период е за съвместни дейности, дори с хора от приятелския кръг. Дерзайте смело!

ТЕЛЕЦ  /20.04 - 20.05/

Очаква ви динамична и натоварена работна седмица. Периодът е подходящ за планира на бъдещите ви крачки в бизнес развитието ви. Сега не е удачно да предприемете сериозни инвестиции. Харчете разумно и с мярка, като не се надскачайте във възможностите си.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица, но сега периодът не е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Планирайте и по-скоро придвижвайте напред текущите си бизнес начинания и се опитайте да не се надскачате в намеренията си. Това не пречи да си сверите часовника и да направите проучвания, срещи и нови контакти.

РАК /22.06 - 23.07/

Очертава се една доста активна, но и доста ползотворна работна седмица. Желанието ви за професионално развитие и разширение на бизнеса ще бъде водещо. Чудесен период е за важни срещи, сделки или подписване на документи. Има чудесни възможности за осъществчване на важна сделка и получаване на сериозни дивиденти. Избягвайте контактите и сделките с хора от чужбина.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде изключително динамична и напрегната за вас. Бъдете внимателни с документалната част и нещата, които подписвате. Не е удачен период за сериозни бизнес сделки, както и за големи капиталожложения. Не предприемайте сериозни инвестиции и не се надскачайте в бизнес намеренията си.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 

Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периодът не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периодът е доста динамичен и предизвикателен за вас в работен план. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове като не се надскачайте в намеренията и възможностите си. Планирайте, но не правете рискови действия.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста успешна и далновидна за вас. Чудесен период нови дейности, ново начало, нов бизнес и нов път. Време е да промените рутината и да започнете начисто. Помислете за PR дейности и реклама с цел развитие на бизнеса и вас, самите.

СТРЕЛЕЦ  /23.11 - 22.12/

Започва една динамична, но и доста предизвикателна работна седмица. Бъдете внимателни по отношение на финанси и инвестиции. Придвижвайте старите си рутинни проекти. Сега не е силен момент за нови дейности. Бъдете внимателни с документалната част и нещата, които подписвате.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Очаква ви трудна и напрегната работна седмица. Не е удачен момент за осъществяване на важни срещи, сделки или подписване на документи. Не е силен период за развитие на бизнеса или започване на нова професионална дейност.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 

Очаква ви доста динамична и напрегната работна седмица. Периодът не е подходящ за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват, но мислете трезво и не реагирайте прибързано. Разчитайте предимно на себе си и не започвайте работни отношения с хора от приятелския ви кръг.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде трудна и динамична. Ще се изиска от вас да положите големи усилия по отношение на работните си дейности. Сега не е удачен момент да мислите за нови дейности или смяна на попрището. Придвижвайте старите си, рутинни задължения.