fbpx Сомелиер на годината 2016 обещава невероятно шоу (видео) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Сомелиер на годината 2016 обещава невероятно шоу (видео)

На 24 и 25 март София ще стане арена за надпреварата на едно от най-изисканите изкуства – сомелиерството. За трета поредна година своите умения ще демонстрират най-добрите познавачи на виното и ще се борят за престижната титла „Сомелиер на 2016 г.“.

Тази година регламентът е променен основно, така че участниците в състезанието да покажат максимално познанията и потенциала си за развитие пред журито и гостите на големия финал. За първи път регистриралите се за участие в конкурса ще се представят от името на ресторанта, винарската изба или търговската фирма, в която работят и ще трябва да преминат през 4-ри етапа на проверка на знанията и уменията, за да стигнат успешно до 5-тия – финала.

Новост в програмата е и класацията “Виното на годината”, в коята ще се представят най-актуалните вина и винени брандове, включени в портфолиото на винопроизводителите за 2016-та г.

Големият финал ще бъде на 25 март (петък) от 19.30 в х-л Маринела, София, а куверти може да закупите от https://www.ticketlogic.bg/somelier-na-godinata/28107

Всеки закупил куверт получава като бонус покана за безплатно еднократно участие в открита дегустация на 23, 24 или 25 март 2016 г. от 12.30 до 19.30 ч. във фоайето на зала „София Гранд“ на Хотел Маринела – София.

В следващите минути може да видите специалния филм за конкурса и да чуете посланията, които направиха някои от участниците в предстоящото събитие