fbpx Sony представи най-новия си флагман Xperia XZ3 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Изложение IFA, Берлин

Sony представи най-новия си флагман Xperia XZ3

етикети

По време на изложението за потребителска електроника IFA в Берлин, Sony представи най-новия си флагман, Xperia XZ3, предлагащ най-доброто в областта на екраните, звука, изображенията и игрите, събрано в елегантен и модерен дизайн.

Xperia XZ3 се отличава с красив 6-инчов QHD+ HDR OLED дисплей, който интегрира отличените с награди технологии от BRAVIA OLED телевизорите на Sony за по-наситени черни нюанси, по-висок контраст, чистота на изображенията, по-живи цветове и за истинско удоволствие при гледане на филми и видео съдържание. Подобрената технология X-Reality™ for mobile конвертира SDR качеството до близко до HDR (High Dynamic Range), за видео съдържание с по-висока резолюция, по-широка цветова гама и подобрен контраст, дори онлайн.

Фронталните S-Force Surround високоговорители са с 20% по-мощни в сравнение с предходния модел. Hi-Res Audio позволява слушането на музика с качество като в звукозаписно студио; DSEE HX подобрява качеството на компресираните музикални файлове до такова с висока резолюция, а LDAC осигурява превъзходно безжично слушане.

Dynamic Vibration System създава мощно сетивно изживяване, което допълва музиката, филмите и игрите; позволява потребителите да усетят действието в ръцете си и вдъхва живот на съдържанието по един уникален начин.

Заоблените предно и задно 3D стъкло се сливат гладко в един привлекателен и елегантен дизайн без странични рамки, създавайки красиви отражения и цветове от всички ъгли. XZ3 приляга удобно в ръката, благодарение на удължения 18:9 екран, интегриран в корпуса без забележими рамки.

Тънката 3-милиметрова алуминиева рамка съчатава перфектна визия и издръжливост, благодарение на защитното Corning® Gorilla® Glass 5 стъкло и водоустойчивост със сертификат IP65/IP6 . А за да могат потребителите да изразят своята индивидуалност и стил, флагманът се предлага в 4 впечатляващи цвята : черно, бяло сребро, горскозелено и бордо.

 

XZ3 също така за първи път представя и новия полезен и удобен интерфейс Side sense, който използва изкуствен интелект, за да осигури лесен и бърз достъп до любими приложения. Само с двойно потупване в която и да е точка на някоя от страните на XZ3, той интелигентно разпознава и показва приложенията, които искате да използвате, и дава бърз достъп до тях, без нужда от превъртане нагоре или надолу в търсенето им.
 
XZ3 разполага с нов Smart Launch режим с изкуствен интелект, който моментално активира камерата, когато смартфонът е в хоризонтално положение, което гарантира улавяне на всеки един момент. Smart launch, заедно с функциите с изкуствен интелект като Superior Auto, Predictive Capture, Predictive Autofocus и Smile shutter, гарантират страхотни кадри с камерата на XZ3.

19-мегапикселовата основна камера се допълва от най-добрата в класа си 13-мегапикселова предна камера за красиви и подобрени селфита с налични разкрасяващи и боке ефекти за по-креативни кадри. Усъвършенстваният 3D Creator вече предлага възможност потребителите да добавят лицеви изражения към своите 3D изображения, заснети с основната или предна камера, което ги прави още по-реалистични.
XZ3 предоставя най-бързата максимална скорост на свързване в света – 1.2Gbps,  благодарение на високотехнологичната мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 845.