fbpx Става ли ви лошо докато пътувате? SEETROËN може да реши този проблем! | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Става ли ви лошо докато пътувате? SEETROËN може да реши този проблем!

Става ли ви лошо докато пътувате? SEETROËN може да реши този проблем!

Според проучвания над 30 милиона души в Европа се оплакват от хронично прилошаване по време на пътуване. И възрастта няма значение. Освен това така сме сраснали със смартфона или таблета, че дори на път не можем да ги оставим. Но точно тогава, когато започнете да четете, неприятните признаци на свиване на стомаха и прилошаване, започват да се появяват.

И в този момент, слагате иновативните очила SEETROËN, създадени от Citroën и проблемът може да отмине. Това са първите очила в света, които решават проблема с морската болест.
За  радост, на никой от нашия екип не му става лошо, но успяхме да разговаряме с дама, която потвърди положителния ефект от носенето им при нужда. Все пак успяхме да ги разгледаме отблизо.

Иновацията

 

Взимайки опит от решение, което е разработено за моряци, Citroën предлага решение, което преборва дискомфорта, който може да се появи доста сте на лодка или яхта, в автомобил, автобус или самолет.

Очилата SEETROËN използват технологията Boarding Ring, разработена от едноименния стартъп, чиято база се намира във Вар, южна Франция. Парамедицинската разработка е патентована и тествана, и дава резултат в 95% от случаите.

Както виждате, очилата имат четири ринга, два пред очите и два встрани. Те са пълни с движеща се течност (тя не се вижда, докато ги носите), благодарение на която се пресъздава линията на хоризонта и се решава конфликтът между сетивата, който е причина за проблема.

Как точно функционират?

 

Сложете очилата веднага след като почувствате първите симптоми. След около 10-12 минути очилата позволяват на съзнанието да ресинхронизира с движението, възприето от вътрешното ухо, докато очите са насочени към неподвижен обект като смартфона или книга. След това може да ги свалите и се насладете на остатъка на пътуването.

Имайте предвид обаче, че няма да се спасите от повръщането на малките ви деца, докато пътувате. SEETROËN са подходящи за възрастни и деца над 10 години, когато вътрешното ухо вече е напълно развито. Ако им ги сложите докато са малки, нищо няма има стане, но и никакъв ефект няма да има. Хубавото е, че тези очилата могат да се споделят и да се носят дори върху диоптрични очила.

 

Дизайнът на очилата е леко авангарден и ако се пуснете с тях по улицата, ще ви гледат с интерес. Но в същото време са супер свежи и изглеждат дори много hitech. Изработени се от мек и приятен на допир материал, тип силикон, който може и да се огъва, не дразнят на кожата и са много леки.

Цената на очилата SEETROËN не е малка – струват €99, но решават много сериозен проблем. Могат да се купят от представителството на Ситроен у нас.

За контакти: 088 710 9511