fbpx Volkswagen Touareg с ексклузивно издание за 20 години на модела | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Volkswagen Touareg с ексклузивно издание за 20 години на модела

Водеща снимка
Да

Volkswagen Touareg с ексклузивно издание за 20 години на модела

По повод 20-годишнината на един от най-успешните SUV модели Touareg, Volkswagen създаде специално юбилейно издание “EDITION 20” с нова боя, перфектно координиран интериор и изключителни детайли, като вече е налично за поръчки за България.

Външният дизайн на специалния модел Touareg “EDITION 20” се характеризира с индивидуален пакет, който включва елементи с гланцирано покритие, което го отличава от серийните модели на Touareg. Емблема с логото “EDITION 20” на B-колоната насочва вниманието към юбилея на модела. Клиентите могат да избират между шест висококачествени възможности за боя, налични за първи път при Touareg “EDITION 20 като напълно новата боя Meloe Blue с кристален ефект.

Ексклузивността на Touareg “EDITION 20” продължава и в интериора. При влизане в автомобила, водачът и пътниците са посрещнати от осветена облицовка на праговете от неръждаема стомана с логото “EDITION 20”. Висококачествените черни кожени седалки Savona с отличителни диамантени шевове и шевове в контрастен цвят Ceramique подчертават изключително стилното цялостно усещане. Централните подлакътници и подлакътниците със специфични за изданието двойни шевове в Ceramique-Red завършват дизайна на удобния интериор.

Touareg “EDITION 20” е проектиран за дигиталната ера и заменя конвенционалните дисплеи и контролни уреди с цифрови панели, където е това подходящо. Заедно със стандартния Innovision Cockpit с 15-инчов TFT сензорен екран, широкият и елегантен арматурен панел поставя акцент в интериора и включва специфичния за изданието оригинален шев в Ceramique-Red по ръбовете. Информацията и настройките на всички основни системи за удобство, асистенция и инфотейнмънт са комбинирани в интерактивния интерфейс на специалното издание на модела.

Юбилейното издание се предлага с 4 варианта на двигателя. Два V6 TDI двигателя, 3,0-литров шестцилиндров TSI, plug-in хибрид – всички с 8-степенна автоматична скоростна кутия.