fbpx Зимна грижа с BioApteka и естествената сила на меда | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Зимна грижа с BioApteka и естествената сила на меда

 

Снегът все още не ни е изненадал подобаващо, но въпреки това си е зима. Зимата, която носи онова топло чувство, докато сме обградени от хората, които обичаме. Онзи уют, който ни обгръща, докато пием топло какао и четем книга пред камината. А сега, след всички отминали празници, идва и времето, в което да се погрижим за себе си.

А какво по-хубаво от грижа, която идва директно от природата. Създадена с много труд, отдаденост и вяра, линията козметика Honey Therapy на BioApteka черпи своята сила в грижата за лице, коса, тяло и уста, от меда и неговите естествени качества.

Знаем, че през зимата отношението ни към кожата трябва да бъде изключително внимателно, за да се предпазим от негативното влияние на агресивната околна среда през този сезон. Honey Therapy предлага истинска терапия за кожата с дневен и нощен крем за лице и балсам за устни. Те са с натурален екстракт от мед, пчелно млечице и пчелен восък. Този меден коктейл е един от най-мощните природни щитове за кожата, но и силен регенератор и антиоксидант. Балсамът за устни, пък е с фин копринен блясък и ефективно възстановява сухите и напукани устни.

През лятото силното слънце може да увреди косата, но нека не забравяме, че косата може да страда и през зимата. Шампоанът и балсамът от линията Honey Therapy подхранват косъма от корена до върха, а медът в тях хидратира, без да омазнява, и отново се грижи за регенерирането на косъма на косата.

Макар че през студения сезон голяма част от кожата ни е покрита под дебели дрехи, грижата за тялото трябва да бъде през цялата година. С душ гел с мед, крем за тяло, тоалетен сапун и крем за ръце Honey Therapy ще усетите наситения и неповторим аромат на меда, който сякаш е като черешката на тортата на фона на всичките му останали свойства. Това са продукти, богати на ензими и витамини, които са природният ключ към това кожата ви да е винаги копринено мека, хидратирана и ухаеща приятно.

И за да бъде грижата наистина цялостна, козметичната линия предлага още паста за зъби и вода с уста. Те идеално почистват зъбите, а медът и прополисът в тях осигуряват здраве и защита за цялата уста.

И нека не забравяме, че сме в месеца с може би най-много поводи за празник и радост, положителни емоции, приятни преживявания и вдъхновение за цялата предстояща година. А какво по-хубаво да ги съчетаем с неизчерпаемата сила на природата?! Повече за тайните на меда и за изисканите продукти на Bio Apteka може да намерите и тук: facebook.com/bioaptekabg