Биляна Бързакова представи новата си козметична серия Bileya

Известни български дами поздравиха Биляна Бързакова на премиерата на новата й козметична серия Bileya. Специален гост на вечерта бе Пьотър Пакула, който държи патента за извличане на колаген от риба със студена екстракция. Преди три години той създава полската козметична компания Colyfine, която вече е известна по цял свят. Пакула представи марката Bileya и обърна внимание на поддържащото, обновяващо и възстановително действие на продуктите.

Биляна е партньор и на полската козметична компания Colyfine- единствения призводител на жив колаген в света. Bileya ще е ексклузивен представител и разпространител на суровината колаген във всичките и възможни форми за териоториите на България, Ръмъния, Гърция, Македония и Сърбия. Субстанцията е масово приложима и възможността да се използва в различни козметични, хранителни и фармацевтични продукти я прави предпочитана и желана от много клиенти.

Именно в гр. Гданск е открит единствения метод за извличането на колаген от риба сьомга в студена екстракция. Точно 12 са стъпките на технологичния процес, които се пазят в дълбока тайна. По този начин се запазва и неговата биологична активност. В света през последните години са разпространени близо 3 милиона бутилки. Този колаген е прилаган и препоръчван от най-добрите пластични хирурзи в Холивуд.

Колагенът е протеина на живота и младостта, основният компонент на съединителната тъкан на тялото ни. Той е един от най-важните градивни елементи на човешкото тяло. Това уникално вещество е налично в гръбначните животни, което ги отличава от всички други видове. Колагенът играе важна роля в поддържането на еластичността на кожата. До 25-годишна възраст, човешкото тяло поддържа производството на колаген на същото ниво. За съжаление, след изтичането на този срок, производството на колаген намалява. С напредване на възрастта, нивото на колаген и еластин в нашето тяло намалява, което води до увисване и образуването на бръчки, костите отслабват и ставите се износват. Живият колаген е необичайно средство, чрез което жените по света могат да забравят за проблемите, с които се сблъскват всеки ден, грижейки се за кожата на лицето и тялото.

Продуктите на Bileya съдържат най-важния протеин в човешкото тяло - колаген в немодифициран вид. Той е идентичен с колагена, който по естествен начин присъства в нашето тяло. Действието на естествените колагенови протеини е несравнимо по-широко и по-силно. Живият колаген доставя на вашата кожа всичко, от което тя има нужда. Той притежава висока степен на абсорбиране, има много добра поносимост от кожата, не предизвиква алергии и дразнене на кожата при прилагане, нежно ексфолира епидермиса, като по този начин ускорява обновяването му, изсветлява пигментните петна и изравнява тена на кожата, увеличава способността на кожата да задържа вода, видимо подобрява хидратацията на кожата в областта на нанасяне, увеличава устойчивостта, свежда до минимум появата на мимически бръчки, стимулира организма да произвежда свой собствен колаген, може да се използва като суровина за производство на козметични и фармацевтични продукти.

Продуктите с марката Bileya отскоро ще се предлагат и на родния пазар, в специализирани аптеки, козметични центрове и в кабинетите на най-добрите дерматолози в България.

 

Facebook comments