fbpx Излезе от печат пети, юбилеен Алманах на успешните бизнес казуси в България 2019 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Излезе от печат пети, юбилеен Алманах на успешните бизнес казуси в България 2019

Луксозното пето юбилейно издание на Алманах на успешните бизнес казуси в България 2019 бе представен на изключително бляскаво събитие в артистичната атмосфера на шорума на премиум мебелния бранд КАРЕ. Изданието е финал на третия сезон на проекта на сп. Твоят БИЗНЕС - „Мениджърите споделят“.

 

Над 150 гости - топ мениджъри и собственици на компании, които са участници в проекта, както и още много други приятели, партньори на медията и журналисти бяха първите, които разлистиха уникалното по своето съдържание издание.

 

„Юбилейното пето издание на Алманах събира историите и посланията на над 60 забележителни личности от бизнеса, които споделят изключително откровено своите бизнес истории. Те са хора от различни поколения и различни бизнес, но всички са успешни и доказват, че и в България може да се създава стойностен бизнес, колкото и да е предизвикателно. От тази книга научаваме, че трябва да мечтаем смело, да имаме планове, да можем да хванем птичето, когато кацне на рамото, да сме готови да приемем неуспехите и успехите, защото и двете не са леки. С това издание приключваме една петилетка от проекта „Мениджърите споделят”, в която представихме повече от 200 бизнес лидери и отваряме страниците за следващата, в която вярваме, че ще продължаваме да ви срещаме с вдъхновяващи личности”, споделя главният редактор и издател на сп. Твоят БИЗНЕС Ина Георгиева.

 

През цялата 2018 г. в пет изключително емоционални и зареждащи срещи в артистичната атмосфера на шоурум KARE България, екипът на списанието (на снимката отляво на дясно - Виктория Лазова, Ина Георгиева, Георги Алексиев (редактор в първите две години), Цвета Герчева, Людмил Иванов - дизайнер) разговаря и засне мениджъри, които споделяха своите бизнес съвети и представиха успешно решени казуси от живота на компанията, която ръководят. Много пъти тези казуси са били на ръба на провала, но убеждението, че това е правилния път, понякога предприемането на риск и силата на лидера са водили до успешен край. Историите, разказани от първо лице от самите мениджъри, са включени в книгата.

През всичките пет година проектът се реализира с изключителната подкрепа на Chivas Regal. За пета година домакин на срещите и на светския финал на сезона е дизайнерският шоурум на мебели КARE София. Партньор на проекта в последните три години е и българската технологична компания Тим Вижън България.
В петата година на проекта автомобилите Volkswagen също застанаха зад бизнес идеята. А

 

Сп. Твоят БИЗНЕС връчи и специални грамоти за устойчиво развитие на бизнеса и подкрепа на проекта на:
- Chivas Regal, чиято грамота бе получена от Йелена Лалич, изп. Директор на Перно Рикар България, а грамотата връчи главният редактор на медията Ина Георгиева.

 

- Грамота за подкрепа на проекта прие и Росен Караиванов, съдружник в „Тим Вижън” България, която бе връчена от Георги Руйчев, изп. директор на Български форум на бизнес лидерите.

- Методи Алексиев, маркетинг мениджър на КARE прие Грамота, която му бе връчена от Мария Гергова, собственик на комуникационна агенция United Partners.

 

Антония Щърбева, маркетинг мениджър на лекотоварни автомобили Фолксваген, официален вносител на Фолксваген прие Грамотата от името на Порше България, официален представител на Volkswagen в България.

Специален поздрав към гостите на вечерта бе музикалното изпълнение на брас формацията „Брейкърс Брас”, осигурени от музикална агенция Life Music, чийто собственик Мария Денева разказва интересната си бизнес история в Алманаха.

За доброто настроение на гостите допринесе и квалитетното уиски Chivas RegalXV и австралийските вина с български корен Dandelion Vineyards, чиято любопитна история и бизнес казус също могат да бъдат прочетени в юбилейното издание.

 

Алманах 2019 може да се открие в търговската мрежа – пунктове за печатни издания Inmedio (в моловете, Кауфланд) и в бензиностанциите в страната.

В линковете по-долу може да видите пълни галерии от представянето на Аламанаха. Снимки: Хайлайф

Галерия 1

Галерия 2

Галерия 3