fbpx Какво можете да видите на най-голямото автоизложение у нас - Автосалон София 2019 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Какво можете да видите на най-голямото автоизложение у нас - Автосалон София 2019

Автосалон София 2019

Какво можете да видите на най-голямото автоизложение у нас - Автосалон София 2019

Над 250 експоната, от които 16 нови модела, 13 фейслифта и 18 нови модификации – така на 12-ти отвори врати най-значимото автомобилно изложение в България - Международният автомобилен салон София 2019, който ще продължи до 20 октомври (неделя). Над 75 фирми-изложители на 12 декара изложбена площ представят най-доброто от автомобилната индустрия, като дори, това което може да се види надминава световният салон в Женева, заради липсата на доста марки там.

Повече от 70 са технологичните новости, впечатляващ е броят на автомобилите с алтернативно задвижване – 13 електрически, 5 plug-in хибрида, 17 меки хибрида и 4 с двигатели на метан.

Изложението ще се запомни и с присъствието на дебютантите - италианската DR, испанската Cupra, индийската Mahindra и китайската Ora. За първи път щанд има и Rolls Royce, където погледите събира уникалния SUV Cullinan.

Имаме и една световна премиера - това е представянето на новия Nissan Juke, който досега не е показван на автосалон и пред широка аудитория. 

 

За посетителите има на разположение повече от 150 автомобила за тест-драйв, организирани в 4 зони. Феновете на Формула 1 могат да усетят част от атмосферата и адреналина на едно състезание, управлявайки дистанционно задвижвани автомобили, базирани на истински модели, по специална състезателна мини писта. За победителите ще има специална награда – безплатен абонамент за платформата „Play Diema Xtra”.

Посетителите на щанда на Shell могат да проверят своите шофьорски умения и рефлекси посредством симулатор на  пистата „Фиорано“ в Маранело, Италия. За най-бързите  ще има награди.

Заедно с това един от посетителите на изложението ще има уникалния шанс да си тръгне с нов автомобил, като попълни анкетна карта. Изборът е между 12 автомобила с цена от 28 000 до 63 000 лева.

Салонът продължава до 20 октомври, като през делничните дни залите са отворени от 10:30 до 19:30 часа, а в събота и неделя работното време е удължено – от 10:00 до 20:00 часа.

Цените на билетите за възрастни са 10 лева, като след  17:00 часа e 8 лева. За деца между 8 и 16-годишна възраст, билетите съответно са 6 лева и 4 лева.

По-долу може да прочетете за новостите на щандовете на:

Audi 

BMW 

Mercedes

Volkswagen 

Peugeot

Renault

Skoda

DS

Cupra

Mitsubishi 

DR

Haval

Ford