fbpx Не го забравяйте у дома… | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Не го забравяйте у дома…

По улиците е пълно с мрачни хора… Нещо трябва да се е случило. Само до преди няколко години по столичната „Витошка“, пък и по главните улици извън София, се срещнаха хиляди усмихнати млади хора, пълни с енергия и желания да успяват. Днес продавачката в магазина се кара, в трамвая нервни лелки те изблъскват, а от скъпия телевизор, закачен на стената, политици внасят в хола ужасна атмосфера с намръщените си лица…

Войната в Украйна? Рецесията и инфлацията? Липсата на кадърни хора, които да си вършат съвестно работата…? Всеки си има причина – я се скарала с някого в семейството, я не му върви в бизнеса.

И въпреки това – ставаме рано, наслаждаваме се на кафето и си мислим какъв е хубав живота, усмихваме се, я на себе си, я на хората край нас и още докато сме на външната врата, пред да сме влезли в асансьора дори, вече сме си забравили доброто настроение и сме готови да се скараме.

Е, това настроение не го оставяйте у дома!

Хубавите неща са и навън, в офиса, по улиците, там, където сте вие и само с доброто настроение ще постигнете и добри неща. Не познавам някой, който да не го е направил.